Tornsberg Frisør

Massage By Kristinna

Forkælelses lørdag for Amalie og jeg ?

Lørdag eftermiddag brugte Amalie og jeg hos skønne Kristinna i Pilestræde i hyggelige lokaler i København hvor vi begge fik  en lækker massage.

Hos Kristinna kan du både få fysiurgisk massage eller en afstressende wellness massage læs mere på Kristinnas hjemmeside www.massagebykristinna.com

Jeg kan varmt anbefale stedet, og jeg har været hos rigtig mange massøre ? Jeg elsker at få massage det er velvære og forkælelse for ens krop, et frirum fra hverdagens stress og tanker. Jeg var fuldstændig grooky efter behandlingen og valgte en hjemme hygge aften i sengen hvor jeg slappede af og passede på mig selv og mig krop. Jeg var lækker træt….

 

1 kommentar

  • Mynthe

    Årh det er så lækkert med massage! Jeg bruger altid http://www.raskrask.dk når jeg skal forkæle mig selv. Det er SÅ smart, massøren kommer hjem til en selv, og tager alt nødvendigt udstyr som briks osv med. Man kan også få “par”-massage der, men man kan jo bare bruge det med ens veninde hvis man vil. De kan hvertfald anbefales, hvis du skal have massage en anden god gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tornsberg Frisør