Tornsberg Frisør

Massage By Kristinna

Forkælelses lørdag for Amalie og jeg ?

Lørdag eftermiddag brugte Amalie og jeg hos skønne Kristinna i Pilestræde i hyggelige lokaler i København hvor vi begge fik  en lækker massage.

Hos Kristinna kan du både få fysiurgisk massage eller en afstressende wellness massage læs mere på Kristinnas hjemmeside www.massagebykristinna.com

Jeg kan varmt anbefale stedet, og jeg har været hos rigtig mange massøre ? Jeg elsker at få massage det er velvære og forkælelse for ens krop, et frirum fra hverdagens stress og tanker. Jeg var fuldstændig grooky efter behandlingen og valgte en hjemme hygge aften i sengen hvor jeg slappede af og passede på mig selv og mig krop. Jeg var lækker træt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tornsberg Frisør