Fotoshoot i Dyrehaven

Min elskede nevø ♥

Søndag hyggede jeg med min fantastiske nevø og veninde på Bakken og i dyrehaven. Vi startede med at tage en tur rundt på Bakken, hvor der blev prøvet små biler og det var det bedste i hele verden. Når man som jeg ikke selv har børn, er det fantastisk at have en så dejlig nevø man kan være sammen med, og få disse oplevelser med for hold nu op hvor nød han det meget…

Så indtil jeg får min egne børn må jeg låne ?

 

Karina, Emil og jeg leger i Dyrehaven ?

Efter flere timers leg og hygge var det tid til et kram med smølfe ballonen ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoshoot i Dyrehaven