Min krop siger fra

Lytter du til dig selv 100 %? Jeg øver mig helt vildt meget i det, at lytte til min krop og mærke efter hvornår den siger til og fra… Jeg har en udfordring i, at jeg ofte ikke vil skuffe andre mennesker, og derfor kan jeg godt ende i nogle situationer, hvor jeg kan mærke, jeg bliver utilpas eller ikke helt har mig selv med i det jeg laver…

Den proces jeg er i nu og som jeg skal igennem med afmedicinering sætter mange tanker igang, jeg presser mig selv rigtig meget og det kan både være godt og skidt, men jeg vil gerne være den bedste, og derfor er jeg også en fighter…. Et eksempel er denne blog, jeg startede med at blogge i okt. 2012 og det har taget mig tid at komme til der hvor jeg er idag, men jeg nægter at give op, for jeg elsker at dele mit liv med jer, jeg synes I giver mig utrolig meget også. Men jeg kommer ikke sovende til det, at blogge tager tid og hvis man som jeg har ambitioner om at blive en anerkendt blogger og have en masse faste læsere kræver det hårdt arbejde :-). Min drøm med denne blog er at nå ud til en masse mennesker som jeg evt. kan give noget i forhold til min historie eller som egentlig bare synes det er sjovt, hyggeligt, inspirerende eller noget helt fjerde, at følge mig!

Hvis nogen vil hjælpe mig med at sprede mit budskab må I endelig skrive til mig 🙂

Rigtig dejlig mandag aften til jer ?…

julianeaxen.com

 

 

 

2 kommentarer

 • God formiddag kæreste Juliane,

  jeg tager hatten af for at du deler dit liv og færden.
  Dejligt du har en drøm som du går efter, bliv ved med dette.

  Du har ret, det at blogge tager lang tid og skal det gøres godt og spredes godt, så er det et større job.
  Men klø på, det gør min datter også med hendes blog.
  Du skal nok lykkes søde.

  Jeg håber du bliver bedre og bedre til ikke at behage andre og får lyttet til dig selv. Jeg kan godt forstå dine tanker her før indlæggelsen.

  Jeg håber ikke det er kommunen, som ikke vil hjælpe dig i din sag, som sender dig ud i alt muligt og kræver, at du skal af medicineres, sælge ud af dit hjem osv.
  Jeg håber det er din egen frie vilje og jeg håber der sættes noget andet i stedet end din medicin.

  Det er vigtig du tager roret i dit eget liv og selv sætter kursen!

  Knus fra Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Tina!

   Tusind tak for din besked og din opbakning ;-)…Godt at høre at din datter også klør på, det giver også en meget at have en blog!

   Jeg ønsker jer en rigtig dejlig dag

   Stort Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Helle Lillelund, De der tror de er kommet til paradis hvor det regner med "guld", og det hele er et ta selv bord! Dem har vi ikke brug for og de kan få en retur billet hjem hurtigst muligt!