Min største skræk, jeg er flov over at sige det højt

Under denne graviditet er der sket utrolig meget med mig både psykisk og fysisk, disse 8 1/2 måned har været en vild rejse. Jeg har fået en ny opfattelse af mange ting, og jeg tænker det kun er begyndelsen, min rejse fortsætter når jeg er blevet mor. Jeg synes der er sket nogle super fede ændringer i min opfattelse på omverdenen, og hvordan jeg takler de udfordringer jeg møder. Selvfølgelig er det en process, men jeg tror aldrig, jeg har oplevet at rykke mig så meget før, og det selvom jeg har gået til psykologer, psykiater og terapeuter. Disse ændringer og opfattelser er sket helt af sig selv, og fuck (undskyld mit sprog) hvor jeg knuselsker det!

Jeg trak lige et af mine skønne “Råd fra hjertet” kort som jeg har fået af min Doula mens jeg sidder og skriver dette, og se lige hvad der står – Wow!!!

julianeaxen.com

Og det er fuldstændig rigtigt det kræver mod, men jeg er blevet mere modig i min graviditet. Jeg har de bedste og meget støttende, opbakkende og ærlige mennesker omkring mig, det er min Doula og Dino, de har gjort en kæmpe forskel for mig, og de skal have stor credit for at være med til at følge mig på denne rejse. Når jeg panikker sent om aftenen er min Doula altid i den anden ende, og Dino er god til at forsikre mig om, at det hele nok skal gå. Han er så rolig, og det har været lige, hvad jeg har haft brug for i min graviditet.

Men alt er ikke rosenrødt, min største skræk dukker op til overfladen indimellem. Jeg prøver at tage imod tanken og sende den videre, nogen gange lykkes det andre gange overhovedet ikke, men kender I ikke det? Nogen gange spiller ens hjerne virkelig en et pus… Men hvad er det så min skræk? Det jeg frygter rigtig meget, og jeg tør næsten ikke sige det højt, er at få en fødselsdepression eller ikke vil have lyst til at tage mig af min baby. Jeg kan få det rigtig skidt over, at jeg overhovedet har de tanker.. Men jeg tror, det er fordi, jeg slet ikke ved hvad jeg går ind til, og jeg er inderst inde mega bange og nervøs for forandringen. Derudover har jeg haft en depression før, og jeg er bange for at det rammer mig igen, men heldigvis bliver der også taget hånd om det, jeg får ekstra sundhedsplejerske, og jeg har selvfølgelig også fortalt Dino og min Doula om mine tanker, så der er flere der er opmærksomme på det. Min Doula følger mig også noget tid efter fødslen, hvilket jeg er utrolig glad for, da det giver mig en tryghed.

Er jeg den eneste gravide med disse tanker? Jeg vil rigtig gerne høre hvad du tænker, eller hvad du har oplevet. Jeg håber du har lyst til at dele det med mig, efterlad gerne en kommentar inden du smutter .

Idag er der 19 dage til min terminsdato, det er så vildt jeg kan faktisk føde anytime…

julianeaxen.com

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

3 kommentarer

 • Det er helt normalt at have den irrationelle frygt, jeg var bange for om jeg kunne finde ud af atpasse min datter og jeg kunne huske at give hende mad eller at jeg skulle glemme at tage hende med når jeg var nogen steder.
  Jeg har haft en barndom med omsorgssvigt og frygt for hvor jeg skulle være og hvem der ville elske mig. Det var sikkert grunden for min frygt.
  Men det viste sig det var en ubegrundet frygt, jeg endte med at blive en god mor ( den bdste i følge min datter).
  Jeg er sikker på du også bliver en fantastisk mor.
  Det er godt at sætte ord på din frygt, det er den bedste måde at kontrollerer tanker og angst. Det skal du fortsætte med også når du har født.
  Knus fra Janie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Janie

   Ja lige præcis kan jeg overhovedet holde hende i live! Tak for det gode råd det vil jeg prøve.

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er dejligt at være med på din rejse Juliane! Jeg er sikker på, at du nok skal blive en fantastisk mor! Selv hvis du får en fødsels depression, så har du arbejdet så meget med dig selv at du også kommer igennem det!
  Ingen ved hvad der sker, men du er stæk!
  Held og lykke med det hele !:-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Jelena fra bloggen iværksættermor, Før jeg fik børn levede jeg i en boble, hvor jeg ikke ænsede børn