Jeg er vild med den

Min vægt efter indlæggelsen & afmedicinering

Idag har jeg været hos min diætist Maiken Beck. Jeg har kunne mærke min krop ikke er helt i topform! Men i sidste uge fik jeg trænet to gange og gået lange ture med Balto stort set hver dag, så jeg håbede også det kunne ses på mine tal fedt %, muskelmasse og vægten….

Jeg er afhængig af min vægt herhjemme, og jeg træder op på den hver morgen. Jeg ved godt det ikke er sundt, men jeg kan ikke lade være, jeg er så bange for at min vægt lige pludselig løber løbsk.

Men jeg kom op til Maiken og trådte op på hendes vægt som jo måler diverse ting. Jeg har været hos Maiken en gang siden min indlæggelse, hvor jeg havde taget to kilo på :-/ og det var det samme Idag med min vægt, mmeennn jeg havde taget 600 g. Muskelmasse på så det er jo rigtig godt!!!! Men min vægt skal ned, og det skal den til næste gang, jeg skal op til derop! Så nu bor min kostplan på mig, den er i min taske når jeg er på farten, og jeg skal virkelig planlægge mine måltider! Det skal lykkes…. Nu vil jeg ikke have flere nederlag på denne konto! Jeg får noget nødmedicin, som jeg godt kan tage lidt på af, så det er meget svært at sige hvorfor jeg har taget på, jeg synes, jeg ofte tænker nej – det spiser jeg ikke…

julianeaxen.com

Jeg er begyndt til akupunktur for at hjælpe vægttabet igang og sætte min sukkertrang ned, derudover spiser jeg Chrom hver morgen og tager mine mk-olier, men jeg føler ikke min krop er i balance.

Jeg ved jo, at jeg har en jern vilje det har denne afmedicinering også vist. Jeg har ikke rørt smertestillende medicin, siden jeg blev indlagt, og jeg VED, at jeg ikke kommer til at tage noget i disse 8 uger. Men hvorfor er det så at det er SÅ svært for mig med kosten og motion? Jeg tænker jo på min vægt dagligt flere gange om dagen…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vild med den