Ups I did it again

Min vægt efter jul

Så har det været jul og jeg har givet den lidt gas med søde sager og især brune kager 😋, og ikke mindst den hjemmelavede is Dino lavede, omg jeg er i himlen, når jeg spiser den… Jeg vejede mig lidt indimellem i december, men ikke så nøje som jeg plejer, jeg gav slip. Men igår skulle jeg vejes hos sundhedscoach Helle K., som jeg stadig går hos. Jeg fik simpelthen et chok! Jeg havde tabt et kilo i julen, jeg blev simpelhen SÅ glad… Jeg havde ikke nået at veje mig igår morges, så jeg var mega spændt! Idag sagde min egen vægt 71,3 hold nu kæft det er vildt. Mit mål har været 68 kg., men nu tænker jeg 67 kg. Så 4,3 kg så er jeg i mål. Og det største af det hele er, at jeg ikke har været under 70 kg., siden jeg var i 20’erne. Så den dag vægten siger bare 69,9 vil jeg være flyvende 😊. Men men men nu er den næste udfordring træning! Jeg SKAL strammes op. Jeg vil vildt gerne træne sammen med en to-tre gange om ugen. En der ved hvordan jeg får strammet op de rigtige steder.. Så sidder der en derude, der tænker det er lige mig, så skriv til mig. Det er ligegyldigt for mig om vi træner hjemme eller i center bare jeg får trænet!img_9012

Skrevet af Juliane

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Trine

  Jeg skal selv starter ved Helle K her d. 24 januar og jeg glæder mig så meget. Håber jeg kommer til at tabe mig og lære at spise rigtigt, da jeg er en sukker gris…… Må jeg spørge om hvor høj du er ? Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ej hvor spændende Trine 🙂 kender det alt for godt at være en sukkergris 🙂 Jeg er 172 cm høj.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg kunne da godt tænke mig et lille skriv på bloggen om, præcis hvilke ændringer du har lavet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tillykke med vægttabet! Hvor er du bare sej!
  Jeg kan varmt anbefale Nordic Hiit hjemmetræning – det er godt og effektivt, realtime, dansk , og koster 79 kr om måneden👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak 😉 det må jeg undersøge tak for tippet ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Tillykke med vægttabet, det er skønt at komme sin idealvægt et skridt nærmere! Jeg kan med god erfaring og en ny krop og livsstil anbefale styrketræning – kontinuerligt og tungt – det virker, og kroppen får pludselig en hel anden betydning både fysisk men også mentalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det lyder virkelig godt men kræver det ik en træner? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups I did it again