Fødselsdag - Lash lift - hverdag - familieliv - kræft

Min verden vælter

Sygdom er noget fanden har skabt. Victoria er syg, og har været det siden i mandags. Hver gang hun er syg, vælter min verden. Jeg synes godt nok hun rager meget til sig lille mus❤… Det gør så ondt i mit hjerte, at se hende kæmpe med høj feber, hoste der vækker hende hvert 5 min. og snot, hun er så afkræftet… Hun kæmper virkelig. Hun er meget sejere end mig til at være syg.

Min verden vælter på flere forskellige planer, det ved I alt om jer der er forældre. Alle ens planer ryger i vasken, manglende søvn gør det ekstra hårdt, at overskue det hele. Men når jeg kigger på Victoria, og kan se hende kæmpe bliver ALT andet ligegyldigt! Det handler bare om at få hende rask, og gøre alt for at hun kommer bare lidt nemmere igennem sygdommen. Nu har nu haft høj feber siden mandag det må da snart vende… ❤ Jeg kan mærke på hende at hun heller ikke kan mere..

Dino og jeg skiftes til at være omkring hende så bare nogle af vores pligter bliver klaret. Dino har sit arbejde, og jeg min praktik. Idag havde jeg dog en luksus aftale, jeg skulle til frisør og have farvet hår og klippes. Jeg havde glæder mig sindsygt meget, så Dino tog Victoria, så jeg kunne komme afsted. Det var virkelig dejligt med en lille pause, lige få lidt luft og tankerne på noget andet. Der skete store forandringer hos frisøren… lokkerne blev klippet – Meget!!! Men jeg er vild med det 👌🏻.

Nu sidder jeg hos Victoria igen, og krammer og kysser hende, og håber af hele mit hjerte hun har det bedre imorgen ❤….

img_0038

Skrevet af Juliane

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag - Lash lift - hverdag - familieliv - kræft