IBoom.dk

Mindfulness instruktør

Idag blev jeg færdig som Mindfulness instruktør på At Work skolen. Det har været et fantastisk forløb, men jeg har haft en masse forskellige følelser undervejs omkring det. I starten var det nyt og spændende, så kom følelsen af at det var lidt underligt, kedsomhed, rastløshed, glæde, lykke, nærhed og sidst men ikke mindst følelsen af en ny verden der åbner sig.

Vi har haft en fantastisk lærer undervejs, som har styret alle os kvinder med en kærlig men nogle gange hård hånd, når vi kom fuldstændig ud på et sidespor i diskussionerne. Men der var brug for det 🙂
Jeg har lært utrolig meget om at håndtere mine egne følelser, og byde dem velkommen og acceptere at det er ok de er der. Det er en fed følelse, at give slip og rumme det der kommer. Vi har haft nogle helt utrolige opgaver hvor vi to og to f.eks skulle kigge hinanden dybt i øjnene i et minut, jeg kan love jer for, at det var grænseoverskridende, men hold nu op hvor jeg connectede med personen, og jeg fik følelsen af lykke og nærhed, det kan slet ikke beskrives.

Den største udfordring var at rumme kedsomhed og rastløshed, det er jo ikke behageligt at have de følelser, men det hjælper virkelig at invitere dem indenfor og sige til sig selv, “jeg har en følelse af kedsomhed, men jeg er ikke følelsen den forsvinder igen”, det har hjulpet mig rigtig meget.
Min mission er nu at holde det vedlige, få det ind i hverdagen også selvom det kun er 5 min. om dagen så er det bedre end ingenting, og jeg kan jo mærke det er beroligende og jeg bliver grounded.

Jeg kan kun anbefale at prøve Mindfulness, og jeg er stolt af mig selv idag ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBoom.dk