Det er jo for vildt

Mine tanker slår krøller

Der er 33 dage til min termin, og helt ærlig jeg er spændt, nervøs, bange, fyldt med glæde og en masse tanker. Tanken om at jeg skal være mor, og det er resten af livet det kan godt være ret skræmmende! En lille baby klare jeg det? Er jeg stærk nok psykisk? Kan jeg overhovedet finde ud af det? Mine tanker slår lidt krøller i disse dage, indimellem er jeg helt cool og så panikkede jeg så er jeg cool osv osv…

Men jeg føler mig også heldig, jeg har Dino ved min side, der er ikke nogen der kan berolige mig som han kan, bare det at han siger det skal nok gå, vi klare det giver mig tryghed. Dino er min klippe, og jeg læner mig meget op ad ham når mine tanker slår krøller.

Men 100% fra mit hjerte jeg er nervøs!! Derfor prøver jeg virkelig at finde ro indimellem med dybe vejrtrækningen så jeg ikke går i panik… Men det ukendte og det med at det er resten af livet det er skræmmende…

Lidt søndags tanker herfra 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Asta

  Helt normale tanker. Det er også et andet liv, og børn har man for evigt.
  Nu har jeg en dreng på 6 år, og tror jeg gjorde mig nogle af de samme tanker da jeg ventede ham.
  Men alt gik jo og han er en glad og dejlig dreng.
  Nu venter jeg nr. 2 og fordi det er 6 år siden jeg havde en lille er det lidt som at starte forfra. Denne gang bliver jeg overvældet af tanken om at alt er forfra – nu havde jeg lige fået lidt frihed.
  Men forskellen er nu, at jeg af erfaring ved at det hele er ligegyldigt når først den lille er her. Kærligheden overskygger alt. Og det vil du også opleve. Men tager en dag af gangen og lære hen af vejen.
  Er sikker på du skal klare det helt fint. Du har hjertet med – og i bund og grund er det, det grundlæggende. Så kommer alt andet til hen af vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tillykke med graviditeten 🙂 Og tak for det gode råd… tror bare mine tanker stikker lidt af her op til fødslen 🙂
   Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få det til at fungere 🙂
   Held og lykke med graviditeten..

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo for vildt