Nu bliver bloggen en større del af mit liv

Mit liv som selvstændig

Kender I det der med aldrig helt at være tilfreds? eller altid at være i gang med et eller andet, et nyt projekt, et nyt mål, noget som man gerne vil opnå? Sådan har jeg det ofte… Jeg vil gerne være en god mor, en dejlig kæreste/kone og en dygtig og succesfuld selvstændig med By Harkjær. Men ærligt, så er det jo umuligt og være god til det hele. Jeg har derfor tænkt rigtig meget over, at det selvfølgelig handler om prioriteringer, og det skal ikke være nogen hemmelighed at mine prioriteringer, har flyttet sig en del siden jeg er blevet mor.

Jeg synes faktisk også, jeg er lykkedes ret godt med at prioritere Victoria, Dino og vores familieliv. Det er det helt rigtige for mig lige nu, for det sidste år har hånden på hjertet være en vild rutschebanetur. Så når jeg kan finde ro sammen med Dino og Victoria, gør jeg det.

Som selvstændig bestemmer jeg jo selv over min tid, og kan stort set arbejde når jeg vil, og som jeg vil – og så alligevel ikke. Jeg vil jo også gerne være serviceminded, og have kunder der føler sig godt tilpas, både de kunder der er i klinikken, butikken som vi har online på By Harkjær. Igen handler det om prioriteringer – jeg har i mange år, så mange år tilbage jeg kan huske, interesseret mig for mode, tøj og indretning og det har også i mange år interesseret mig at gå op i mit udseende og prioriteringen har derfor også som selvstændig været, at arbejde med netop dette – mode – skønhed og boligindretning.

 

Jeg elsker at finde den helt rigtige plaid, der fuldender en lænestols look eller en smuk vase som står i smuk kontrast til et helt særligt udvalgt tapet. For mig er en boligindretning i harmoni, noget der faktisk giver mig ro og gør mig glad, igen her handler det om prioriteringer – jeg synes ikke, man skal vælge en vase fordi den er populær eller fordi den har et bestemt mærke, jeg synes man skal vælge den vase, der er smuk og giver mening i netop ens hjem – en vase der med sit udtryk gør en forskel eller fuldender et look – noget der gør en glad.

 

 

 

 

 

 

Prioriteringer handler for mig også om tid – så når I fx er inde på By Harkjær og leder efter noget bestemt eller bare shopper lidt rundt, så kender I sikkert også til det, med at man kan komme i tvivl om et køb eller bliver usikker. Det gør jeg også engang i mellem, selv om jeg synes, jeg ret stilsikker, men det er kun godt at komme i tvivl engang i mellem. Jeg tror nemlig på, at tvivlen gør os skarpere og mere fokuseret – vi må prioritere. Så hvis I fx leder efter en ny vase – så led indtil I finder den rigtige. På samme måde er det jo når man får behandlinger i min klinik, der er det også vigtigt for mig som behandler, at mine kunder er sikre på deres valg, og at de går ud af klinikken, og er glade for resultatet. Det bruger jeg tid på sammen med mine klienter og sætter en stor ære i det. Livet som selvstændig er for mig helt fantastisk, jeg får hver eneste dag mulighed for at arbejde med de tinge der interesserer mig allermest, jeg får lov til at hjælpe andre med deres indretning, deres skønhed og look og det glæder mig dybt, hver eneste gang I giver mig positiv feedback – det gør mig glad.

Lige for tiden glæder jeg mig faktisk også til efteråret, jeg er en efterårs/vinter pige. Så nu har der været nok sommer efter min mening :-).  Der er noget særligt over efteråret, farverne, stemningen og lyset er så hyggeligt, og jeg er allerede herhjemme begyndt og tænke lidt på, hvilke plaider & potter jeg skal have skiftet ud eller have nye af – til efteråret kan jeg nemlig godt lide at omgive mig med farver, der matcher vinterens farver og signalerer hygge og ro. Lige nu har vi på By Harkjær nogle virkelig flotte plaider og pileflet-kurve, de er allerede flyttet ind hos os. Derudover er vi også godt i gang med at købe hjem af strik, lune støvler og fede jakker, men vejret er nu stadig til det lækre sommertøj, og vi har også stadig forskellige styles på By Harkjær, der egner sig godt til det varme vejr. Vi har lige nu 30 % på HELE shoppen By Harkjær – så tag et kig ind i på By Harkjær og se om der måske lige er det du mangler 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver bloggen en større del af mit liv