Brunch Club

Mit livs største beslutning

34 år står der på dåbsattesten og med det følger der nogle ret store beslutninger. Jeg er ikke der i livet, hvor jeg troede, jeg ville være på dette tidspunkt, og bare det skal jeg lære at forholde mig til.

Et valg for livet

Jeg har altid troet at den ville stå på børn mand, villa og vovse i denne alder, men sådan er det ikke gået for mig, og det gør at jeg nu står ved en kæmpe stor skille vej og skal træffe et valg for livet…

Jeg kan ikke forestille mig et liv uden mine egne børn, men jeg kan heller ikke forestille mig at vente flere år med at blive mor, for jeg føler mig klar. Jeg er der hvor jeg tænker, jo nu er tiden inde, min alder gør også at det er ved at være tid til at tænke over hvad der skal ske, for vi ved alle at det ikke bliver nemmere med alderen at blive gravid.

Vær tro mod mig selv

For ca. Otte måneder siden tog jeg en beslutning, at havde jeg ikke mødt en mand når jeg blev 34 år ville jeg blive incimineret… NU er jeg blevet 34 år hvad så?? Ja jeg bliver nødt til at være tro mod mig selv, så lige inden min fødselsdag tog jeg til lægen og snakkede med ham om det… Og det kræver egentlig “bare” en henvisning til Rigshospitalet… Han sagde “vil du have den med nu?” Øh.. Ej jeg venter lige lidt…

Nu sidder jeg her med mine drømme om familielivet… Men ved også at tiden er lidt imod mig… Skal skal ikke…? Ja det er en kæmpe stor beslutning, og jeg bliver nok lidt mere end 34 år før jeg træffer den endelige beslutning…???

 

Skriv en kommentar

 • Tina Hoffbeck

  Kære Juliane.
  Hvis du brænder efter et barn og har tiden til at være der 100% for et barn, så tænk ikke alt for længe endnu.
  Det med at vente til den rette mand står der, det har du jo egentligt gjort i mange år nu og måske en dag dukker han op, men hvem siger han bliver og er der for et lille nyt pus, og hvem siger han kan være en god far og en god mand.
  I dag skal du ikke lytte til alle fordommene: “man skal være mand og kvinde, få to børn og helst en søn og en datter, have villa, vovhund og Volvo.”
  I dag er det mere vanen end undtagelsen, at mennesker er par, som er der for hinanden i tykt og tyndt og dermed også er der for et barn, eller flere.
  Nej søde Juliane, mange danskere er enlige og står for livet alene. Det er bare lidt tabu i vores samfund og derfor fremhæves de “normale”.
  Hvis du føler dig klar, hvis du føler dig stærk nok alene til at klare at have ansvaret for et barn og ville barnet det bedste livet frem, så vælg helt klart at få det barn, og inden du bliver meget ældre nu.
  Hvis drømmemanden dukker op, så skal han såmænd nok elske både du og dit barn og gør han det ikke. Er han så det værd?
  Kommer drømmemanden en skønne dag, så kan I måske oven i kløbet få et barn sammen også og dermed har du to børn og ved du hvad, så er du lige ved at komme i skuffen som “normal”.
  Klø på, gør som du føler er rigtigt, lad ikke verden styre dig.
  Fra en som vil dig dit bedste.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jass

  Min mor var 35 da hun fik mig, og det er de fleste kvinder nutildags..så vent du bare trygt et års tid endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Valbjørn

  Lad tvivlen komme dig selv tilgode!…ja, dejligt at maven vokser og ideelt at der kommer et levende væsen til verden….men ikke uden at du deler det med een der synes at lille-pus er dejlig. Du bliver så træt at du får kvalme, du bliver så bekymret at du ikke ved op og ned, du bliver så glad så du græder……og det er også grænseoverskridende, du er fanget i pligt og skyldfølelse……alle de ting er der også, men det er der ikke nogen der siger højt….- gå på jagt efter manden først, og find ud af hvorfor du ikke har fundet ham endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Jeg synes du skal vente, du er jo stadig ung og der er både yngre og ældre fyre, der søger,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch Club