Stor nyhed

Møgbarnet

Som Juliane har fortalt jer, vil jeg blive en del af bloggen, når jeg har noget på hjertet.

Så her kommer mit første indput på bloggen. Samtidig vil jeg først og fremmest ønske jer en glædelig jul og helt fantastisk nytår.

Nu er juleferien snart forbi, og her er den forløbet stille og roligt. Dog har vi alle sammen været en del syge på skift. Og lille Victoria har været mere eller mindre syg hele hendes juleferie.

Jeg har desværre den dårlige evne, til at, jeg stort set ikke sover når jeg er syg. Måske 2-3 timer i løbet af et døgn. Så efter 3-4 dage er man ved at være rimelig træt. Imens jeg har ligget syg er det Juliane der har taget Victoria om natten.

Men da jeg følte jeg havde det nogenlunde, tænkte jeg at nu ville jeg tage hende om natten. Også fordi Juliane trængte til at sove, da hun heller ikke har været helt på toppen. Men desværre nåede vi kun lige at sove et par timer. Også vågnede jeg ved at Victoria fik et hosteanfald.

Lige i det man vågner kan man godt stresse og panikke lidt (især efter så mange dage uden søvn) og tænke 🙁 møgbarnet vågner.

Men når man så sidder med det lille fantastiske menneske i sine hænder, bliver man simpelthen så ked af det på hendes vegne. Det lille pus hostede og hostede. Hun kastede op flere gange. Så hun var rigtig skidt. Juliane kunne dog heller ikke sove igennem det, da den lille pige var rigtig ked af det. Så selv om man ved at det er nytår i dagen efter, så sider man bare troligt med det lille menneske i sine hænder, og håber bare det bliver bedre.

Kl. 6 om morgenen fik vi endelig lidt ro på, og kunne få sovet lidt inden, vi skulle fejre nytår.

Heldigvis sov vi helt til kl 8 🙂

Nu går det heldigvis bedre med den lille prinsesse. Hun har sovet godt igen i nat. Faktisk 14 timer, hvilket jeg tror er rekord. Det er helt fantastisk.

Så her i det lille hjem har vi brugt hele ferien på at være syge, og blive raske igen. Heldigvis når vi lige nøjagtigt at komme på benene inden det bliver hverdag igen.

Kender i til de episoder, og hvordan fordeler i sygenætterne imellem jer. Kommenter gerne nedenfor 🙂

img_8920       Skrevet af Dino

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Jasmin

  Rigtig godt nytår til jer..

  Tillykke og velkommen til Dino.. glæder mig til at læse med..

  Vi har 2 børn.. 4 & 10 år..

  Hvis vi alle 4 er syge samtidig.. det er desværre sket før.. så vælger vi at sende et af børnene hjem til bedsteforældrene der kun bor 5 km væk…på den måde får vi hjælp og føler vi kan komme os hurtigere..

  Hvis 1 barn er syg så skiftes vi til at tage tjansen.. hvis begge børn er syge sover 1 med 2 syge børn og bytter så der hele tiden er 1 frisk forælder..

  Men hvis manden er syg ja så sender vi ham altså hjem til farmor der passer godt på ham.. trods han er 33 år er det noen gange værre med en syg mand end et sygt barn ..

  Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Haha 🙂 Sikke en hjælp I har i bedsteforældrene det er dejligt for jer. Vi synes også det eneste rigtige er at hjælpe hinanden igennem en sygdoms periode det er lige hårdt for alle parter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Turgay

  Kender det alt for godt fra da mine egne var små. Så jo det ka til tider være hårdt, men det bli’r jo heldigvis opvejet af alle de små sjove episode og den glæde, det er, når ens børn så har det godt.

  Og inden du/I får set jer omkring, så er hun blevet stor. (Det går faktisk hurtigt, når man kigger tilbage). Og jeg syntes allerede jeres lille, dejlige pige er blevet – ret – så stor.

  Så forhåbentligt har I så fået nok af jeres portion af sygdom i denne omgang. 😊

  Så rigtig godt nytår og masser af lykke i 2017 til dig og din dejlige lille familie. 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Jeanne 🙂 Ja det har du nok ret i hun er allerede blevet over 1 år gammel og lidt stor. Vi håber vi går en sygdoms fri periode i møde 🙂

   Tusind tak og i lige måde vi håber 2017 bliver et fantastisk år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor nyhed