Rudekuverter er bare ikke sjove at modtage

Mommy make-over

Nu sidder jeg her i sofaen, 10 dage efter min mommy make-over operation, og jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået 10 dage. Jeg har fået fedtsuget inderlår, arme, mave & talje, fjernet hud på maven, syet mavemusker sammen der var et gab på ca. 6-7 cm., stort brystløft og fjernet modersmærke.

Operationen gik godt, jeg var i narkose i ca. 8 1/2 time, så det er en meget stor operation. Alt forløb som det skulle, og den første nat sov jeg på Warberg klinikken

Sov godt ❤️

Det var den sødeste og kærligste sygeplejerske, der tog sig af mig den første nat. Jeg tror ikke, hun fik meget søvn, da jeg ikke havde nogen tidsfornemmelse, og nok kaldte liiddttt meget på hende. Men det vigtigste er, at jeg følte mig tryg, hørt og set. Den nat gjorde, at mit forløb blev nemmere. Da jeg lider af angst nogle gange, havde jeg frygtet denne nat – virkelig meget. Men hånden på hjertet, den kunne ikke være gået bedre, og havde jeg vidst, hvor fantastisk sygeplejersken var, havde jeg bedt Dino om, at hyre hende til at passe mig de første dage ❤️. Jeg giver virkelig Warberg klinikken, de varmeste anbefalinger, og lige nu kan du booke en tid til forundersøgelse gratis. Så sidder du og overvejer en operation, synes jeg, du skal tage en snak med Filipe. Han er så dygtig og professionel.

Du kan også få lavet botox og filler hos Warberg klinikken. Du får 20% på din første behandling, hvis du tilmelder dig Warberg klinikkens nyhedsbrev, eller du kan booke tid hos Anette som er under oplæring og få 50% på botox & filler.

Du kan kontakte dem her Warberg klinikken 

Om aftenen efter operationen, jeg er lige blevet vækket ❤️.

Jeg deler meget ud på instagram om mit forløb, jeg laver storys hver dag, for at fortælle om forløbet mht. smerter, og hvor meget jeg kan lave. Så du er velkommen til at følge med på min instagram –  juliane harkjær.

Jeg er meget åben omkring min operation, og du er velkommen til at stille spørgsmål. Jeg har ikke kunne finde noget information på nettet omkring mommy makeovers efterforløb, hvor der bliver fortalt åbent om efterforløbet.

Her på tiende dagen, kan jeg ikke stå oprejst, jeg har virkelig ondt i lænden pga., jeg krummer ryggen. Det er faktisk det, der er det værste. Smerterne er meget mindre, end jeg havde regnet med, men jeg havde dog troet, at jeg ville være på benene nu altså med oprejst ryg. Det glæder jeg mig virkelig meget til. Men som Dino siger, “du har været skåret op, har fået syet mavemuskler sammen og er blevet opereret i rigtig mange timer” – jeg er nok bare lidt utålmodig 🙂

Victoria har været helt fantastisk i forløbet, hun hjælper mig, så meget hun kan, og vi hygger & putter i sengen. Men jeg savner, at være tæt på hende, tage hende op og danse med hende. Helt normale ting bliver lige pludselig rigtig meget værd ❤️.

Har du fået lavet en mommy make-over? Hvornår var du på benene? Jeg vil rigtig gerne høre om din oplevelse ❤️.

Sexy and I know it 😉

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rudekuverter er bare ikke sjove at modtage