Nu beder jeg om din hjælp

Mor hår

Man har et standpunkt til man tager et nyt ik? Jeg er vild med den sætning, den er SÅ rigtig. Efter jeg er blevet mor, er mit liv  vendt op og ned, og der er ting jeg aldrig troede, jeg ville blive glad for, som jeg bare elsker nu.

En af tingene er mit hår. Jeg har i alle de år, jeg kan huske haft langt hår, og når jeg skulle have klippet spidser, var jeg nærmest panisk for, at der ville blive klippet for meget af. Nu elsker jeg min mor page, som jeg kalder den. Den store forvandling har jeg skrevet om her, Så røg håret du kan også se før og efter billeder i det indlæg.

Jeg har lige været hos min fantastiske frisør igen Salon BeSpoiled i Valby, som jeg varmt kan anbefale (det bliver jeg ikke betalt for at sige).

img_1153

Min hår farve driller mig stadig lidt, da jeg gerne vil være lyshåret, jeg ser bare SÅ gammel ud med mørkt hår haha ;-)… Men mit hår er knækket og slidt så jeg arbejder hårdt på at det skal blive sundt og tykt igen. Derfor blev der også klippet en del af denne gang, jeg var overrasket over hvor meget det var vokset!

Hvad synes du? Skal det være endnu kortere? 

img_1095

Du finder Salon BeSpoiled her:

Facebook

Instagram

Hjemmeside

Her kan du få ordnet hår i top klasse!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu beder jeg om din hjælp