Smukke, store og fyldige

Napper lige et kursus mere

2017 er godt igang, og jeg føler virkelig det er et spændende år. Der sker så meget allerede nu, og vi er kun i januar måned ❤… Jeg er i fuld gang med at drømme, planlægge, håbe og videreudvikle alle mine ideer og mål.

Jeg glæder mig rigtig meget til næste uge, hvor jeg napper et kursus mere. Denne gang skal jeg på et kursus, hvor jeg lære at rette bryn, farve dem og farve vippper. Jeg er selv meget perfektionistisk, når det kommer til mine bryn. Og jeg er ked af at sige det, men der er desværre rigtig mange, der ikke er gode til at forme og rette bryn pænt. Det vil være min mission at dygtiggøre mig, så jeg kan lave virkelig flotte bryn og lækre vipper.

Jeg køre til København, når mine bryn skal rettes og farves. Jeg farver dem, selvom jeg har permanent make up, jeg kan ikke få dem mørke og markante nok.

Går du op i formen på dine bryn, og retter du dem selv, eller får du det gjort?

img_9260

På billedet kan du se hvor mørke mine bryn er, der er ikke noget filter på billedet 🙂

img_9305

Og her kan du se formen….

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke, store og fyldige