I alarmberedskab juleaften

Nej ikke igen

Idag skulle Dino på arbejde, men der gik ikke mange timer, så kom han hjem – syg! Ej stop nu med alt det sygdom, hold op jeg synes vi har været ramt i 2016! Jeg ved godt at Victoria selvfølgelig slæber en del med hjem fra vuggestuen, men jeg tænker da også, at både Dinos og mit imunforsvar burde kunne klare, noget af alt det hun kommer hjem med.

Hvorfor er det man altid bliver syg, når man skal holde ferie og slappe af? Det er så øv!

Håber virkelig vi er friske til nytår. Så vi kan komme godt ind i 2017, som jeg er sikker på bliver et fantastisk år. Der er vist også noget med at energierne er bedre i 17 end i 2016. Det er ikke noget jeg ved så meget om, jeg læste det bare et sted, og tog det så virkelig til mig, for det lyder da mega godt ❤. Er der nogle af jer der ved noget om det?

img_8834

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I alarmberedskab juleaften