I do it my way

Noget på hjertet…

Lige nu sidder jeg for nedrullede gardiner, under dynen og hygger! Efteråret er sat ind, jeg kan mærke det enormt meget på mit energi niveau og på humøret. Hvordan takler I det? Jeg er begyndt at trappe ud af mine antidepressiv piller, jeg vil ind og mærke mig selv nu, også selvom det kan gøre ondt!

Jeg er i gang med mange projekter for mig selv pt. jeg afmedicinere, jeg træner med mine personlige træner, jeg har fået botox mod hovedpine og overvejer at skifte navn! Jeg vil gerne ud i verden og arbejde frivilligt evt. på et børnehjem, så hvis der er nogen der har gode kontakter sig endelig til.

Jeg tager alle de gode råd til mig, som jeg har fået efter deltagelsen i ?mit publikum?. Alle jeres beskeder og historier har gjort stort indtryk på mig! Og som I kan fornemme, har jeg rigtig mange tanker og meget på hjertet men det bliver et kort indlæg for i dag, da jeg er rigtigt træt efter vores skønne reunion med bypigerne i går. ?

 

Skriv en kommentar

 • I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Thank you so much for the kind words, I appreciate that very much. Nice that you follow me, it’s me who has cutomized blog. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • admin

  Thank you so much Zara that means a lot to me!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I won’t be able to thank you fully for the articles on your web-site. I know you’d put a lot of time and energy into all of them and hope you know how much I appreciate it. I hope I could do the same for someone else sometime.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er et lille års tid siden jeg ændrede efternavn. Og der er en forandring, det er der i den forstand at nogle som ikke kender mig ikke ved hvem jeg er i familie med. Med mindre de direkte spørger til den side af familien. Men venner og famile har ikke spurgt ind til hvorfor vi alle tre – min søster, mor og jeg har skiftet efternavn. Det var bare sådan det skulle være :). Jeg synes det har hjulpet og man kan jo altid skifte tilbage igen til sit fødselsnavn hvis det er det man vil. Men hvis du føler for et nyt navn så prøv det :). Nu ved jeg ikke om du skal skifte både navn og efternavn, men jeg synes det var godt vi gjorde det:). Jeg er glad for det i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Lige et lille pip herfra som kommentar til din seneste blog. I forbindelse med dine projekter for en bedre livsstil vil jeg anbefale olier og vitaminer samt kosttilskud som passer til dig. Derudover mener jeg, at du må i gang med at udfordre dig selv, såfremt du ønsker at udvikle dig. Typisk gøre noget du er lidt bange for, det kan være noget med højder, vand, tale i en forsamling, danse som en teenager eller noget helt andet, som lige netop du er lidt bange for. I forhold til din hovedpine som er omtalt i det seneste TV program, du har medvirket i, kan du måske lære mindfullness teknikker omkring accept af den smerte du oplever, så du oplever den accepterer den, men stadig kan leve normalt, når den er der. Navneskift er selvfølgelig en personlig sag, men i forhold til en stærk identitet, mener jeg, det er det vigtigt at holde fast i dine rødder, som så må give dig rum til udvikling. Nogen gange skal man også bare stoppe op og ikke gøre noget særligt for at komme i rigtig retning. Jeg tror også det kunne være godt for dig med en plan for året og et job i udlandet er bestemt en god udfordring. Pøj pøj med det hele – Vi tror på dig, men det er op til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tak for de gode råd, du kan tro jeg tester mig selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jensen

  Der er ikke noget bedre end at rå hygge i denne her tid. Det er så hyggeligt at hygge sig når det regner med stearinlys og en god film. Der er manges energi niveau som falder når sommeren er over – inklusiv mit eget, men hver årstid har sin charme :).
  Det må være lidt sjovt at overveje et nyt navn. Det må være som om at blive døbt på ny :). Men godt at høre du arbejder med dig selv også selvom det kan gøre rigtig ondt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Ja lige præcis, det er også min tanke omkring et nyt navn! Det er også en dejlig proces, jeg lære jo så meget om mig selv. ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja præcis. Jeg har selv skiftet efternavn ikke fordi jeg er gift, men det føles bare mere rigtigt. Det andet mindede mig mere om det jeg havde været igennem og det gør mit nye ikke. Nu bliver jeg ikke mindet om hvem der er min far hver gang nogen siger mit efternavn og det er rart. Jeg synes du skal tage springet – det føles fedt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja præcis. Jeg har selv skiftet efternavn fordi det mindede mig for meget om min fortid. Hver gang nogle sagde mit efternavn blev jeg mindet om hvem der var min far og hvilken del af den famile jeg var i familie med. Det gør det nu almindelige navn ikke og det er en dejlig følelse ikke at blive mindet om det hele tiden. Så jeg synes bestemt du skal skifte navn hvis du føler for det – for mit vedkommende er jeg glad for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Lyder skønt! Har du mærket andre forandringer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Penille

   Kære Juliane
   Det er med stor respekt for, at du har deltaget i programmet og det var med stor forundring jeg så det i aften på nettet. Jeg ventede som mange andre også på at du lagde paraderne…Flot at du nu forsøger at tage ansvar for dig selv og dit liv.
   Men når du så vil skifte navn…undskyld mig, men så har du jo ikke forstået dit eget fine citat på din side: “ikke at undgå stormen men at lære at danse i regnen…!”
   Ære og respekt for at ændre navn for ikke hele tiden at blive mindet om en dårlig historie med en far. Men hvis det bare er for at se om du bliver lykkeligere af det, så er det endnu et overspring for at det KUN er dig selv der kan gøre den forskel.
   Det var af nysgerrighed jeg gik herind og læste, og så blev jeg alligevel nødt til at blande mig, for jeg blev sku helt ked af det…
   Stå nu ved, hold fast og tag det ansvar for dig selv! Super flot at du har taget valget om at træne!
   Pøj pøj
   Penille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Kære Pernille!
   Tak for dine tanker og dine ord. For mig er det ikke relationen til mine forældre der gør at jeg vil skifte navn eller endnu et kvick fix. Hvis jeg vælger at skifte navn, er det fordi det føles rigtig inde i mig og det er det jeg har lyst til.Men jeg øver mig i at danse i regnen 😉 Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I do it my way