Min dårlige samvittighed nager mig

Nu beder jeg om din hjælp

Jeg er ikke god til at bede om hjælp, men min lille familie og jeg har brug for at finde et nyt sted at bo. Vi har boet i vores lejlighed et år, men vi trives ikke rigtig her desværre. For det er ikke en flytning, der står øverst på min ønske liste 🙈…

Siden vi er flyttet ind i lejligheden, har både Dino og jeg været enormt trætte, og som I ved har Victoria været rigtig meget syg. Vi bor i en meget varm lejlighed, også når det ikke er varmt udenfor, og derudover føler vi ikke at luften her er god. Vi kunne virkelig mærke en forskel, da vi var i sommerhus i en weekend. Der fik vi ikke ret meget søvn, men vi havde meget mere energi end herhjemme.

Så jeg HÅBER virkelig I vil hjælpe mig og min lille familie. Vi søger et rækkehus eller et hus i Holbæk eller omegn asap… Jeg vil blive så glad, hvis du vil dele dette indlæg eller måske du kender nogen der kender nogen, der lige har den rigtige bolig til os. Vi er stabile og meget rolige lejere, der går meget op i at bo pænt… TAK ❤️❤️❤️

img_0961

img_1047

img_1051

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dårlige samvittighed nager mig