Alternativ dag på bloggen

Nu bliver det afsløret

Idag er det blevet offentliggjort at Dino og jeg deltager i det nye program Sex, Lai & Mie. 

Realityportalen har skrevet en artikel om det læs den her: 

Bypigen deltager i sexprogram 

Jeg har nogle gange de seneste måneder teaset for et nyt og temmelig udfordrende tv-program, som min kæreste og jeg skal medvirke i. Og nu er det vist på tide, jeg endelig løfter sløret for, hvad det er for et program, vi skal medvirke i ? og som i øvrigt også bliver første gang, I kommer til at se mig på tv sammen med min kæreste

 

Tilbage i december blev jeg kontaktet af en caster fra produktionsselskabet Blu, som jeg tidligere har lavet ?Mit publikum? med. Blu ville gerne have min kæreste og jeg til at medvirke i første sæson af et helt nyt koncept til Kanal 5, nemlig ?Sex, Lai og Mie?. Konceptet er, at Lai og Mie gennem 8 programmer skal hjælpe 8 par med deres parforhold og sexliv, og undervejs giver de gode råd, tips og øvelser til at forbedre hverdagen. 

 

Jeg må indrømme, at jeg stejlede en anelse ved det format til at starte med ? for jeg er meget glad for min dejlige kæreste, og jeg synes, vi har et skønt sexliv. Men jeg må indrømme, at selv for os er den indledende og stormende forelskelse stille og rolig blevet omdannet til en helt nede på jorden dagligdag. Ikke at der er noget galt med det, tvært imod er det vel et sundhedstegn, at vi er blevet afslappede i hinandens selskab, men når man render rundt på de dér lyserøde skyer de første par måneder, så håber og tror man jo på, den ekstase vil vare evigt. Og når hverdagen så har ramt, så drømmer man jo ind imellem om, at de første rosenrøde uger og måneder kunne vende tilbage. Det er der garanteret mange af jer, der kan nikke genkendende til, er det ikke rigtigt? 

 

Anyways, vi endte altså med at sige ja, og det gjorde vi, fordi vi begge to mener, vi ville kunne få noget ud af Lai og Mies ekspertviden. Og det, vi helt præcis var ude efter, var at få nogle tips og tricks til, hvordan vi kan blive bedre til at huske hinanden i hverdagen. Så det var altså grunden til, at vi endte med at sige ja til at medvirke i programmet. Hvad der helt præcis skete i programmet, hvad vi skulle igennem og hvordan det gik for os, det må I vente med at finde ud af, til programmet kommer på skærmen 🙂 


Vi har ikke selv set programmet endnu, så det er vi meget spændte på… Jeg er ikke stor fan af de nøgne mennesker der deltager i programmet for at vise sex stillinger, hvordan vi tænder hinanden osv.. Men sådan er det med tv verdenen – du ved aldrig helt hvad du siger ja til! Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ dag på bloggen