Det gør ondt helt ind i sjælen 

Nu er der liv 

Jeg har i rigtig lang tid fået at vide, at når jeg kunne mærke liv i maven, vil min graviditet ændre sig. Jeg må indrømme, at jeg har været i tvivl i noget tid, om det var vores lille guldklump i maven, jeg kunne mærke, eller om det var rumlen i min mave, jeg synes virkelig det var svært at finde ud af, da man jo ikke aner, hvad man skal mærke efter. Men nu er jeg ret sikker både Dino, min mor og min læge har mærket det. Det er lidt hyggeligt at der er liv og glade dage i min mave, men samtidig også ret syret! 

Der ligger et lille væsen og vokser sig stor nok til denne verden inde i mig, det har jeg utrolig svært ved at forstå ??. Men nu glæder jeg mig til at mærke liv og puf oftere og oftere 🙂 

  

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør ondt helt ind i sjælen