Få fingrene i lækre sommer styles

Nu er det ingen hemmelighed mere

Nej nu er det ingen hemmelighed mere, jeg er fuldstændig vild med klinikken Cosmecare i København. Cosmecare er en helt unik klinik med skønheds behandlinger alt fra botox, ansigtsbehandlinger og hårfjerning til Dermoroller (dette kommer jeg til at skrive mere om), derudover sælger den skønne indehaver Maryam også tøj, sko og smykker og jeg bliver ALTID fristet når jeg er til behandling. Men ikke nok med det, jeg holder også dagligt øje med Cosmecare webshoppen og nye produkter :-). Ja I know, men jeg blev forelsket i denne klinik første gang jeg trådte ind ad døren!

Denne ring kommer til at sidde på min finger hele sommeren I LOVE IT!

Ring Cosmecare

Støvlerne her er fuldstændig fantastiske at gå i, de sorte har jeg haft en måneds tid, og nu har jeg købt de lyse også, da begge farver også er super fede til shorts eller en sommerkjole, så bliver looket lidt mere råt. Det mest unikke ved disse støvler er, at jeg ikke behøvede at gå dem til, de er så lækre at have på fra dag et.

Støvler Cosmecare

Støvler Cosmecare

Støvler Cosmecare

Denne Dermaroller skal jeg til at bruge herhjemme hver 2. dag imellem mine behandlinger hos Cosmecare, jeg lægger billeder op af processen og jeg vil sige jeg har fået en Meso behandling og kan allerede se en forskel, så jeg er fuldstændig sikker på at når jeg også laver hjemmebehandlingerne går der ikke lang tid før jeg er glad og tilfreds med min hud ?.

Du kan finde Cosmecare på facebook her: Cosmecare

Hjemmeside: Cosmecare

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få fingrene i lækre sommer styles