Jeg er oppe at køre

Nu er jeg klar til at åbne op omkring vores situation

De sidste par dage har betydet rigtig meget for mig. Hvis I følger med på enten By Harkjærs facebook eller Instagram, har I kunne se Dino og jeg har været i Paris og købe tøj til butikken & webshoppen.
Grunden til at denne gang føles helst speciel, er fordi, jeg i lang tid ikke har vidst om vi kom tilbage…

Sidste gang vi var i Paris kørte vi i bil frem og tilbage, det har vi altid gjort, da det er dejligt at have tøjet med hjem med det samme. Men som nogle af jer ved, havde vi indbrud i bilen på vej hjem sidste gang vi var dernede. Vi havde kørt ca 1 time fra Paris, og skulle lige have en lille tisse pause, da vi kommer ud, er der smadret en rude og stort set ALT var stjålet! Der lå nogle tomme sko tøjs æsker ved bilen og flere par sko, men kun med den ene sko!!!!
Jeg var så træt, så jeg satte mig ned og begyndte at græde, det kunne jeg slet ikke overskue. Vores sidste penge var brugt på dette (STORE) indkøb til butikken.

Der var ikke andet at gøre end at få meldt det til det franske politi (hvilket bestemt ikke var nemt), og køre til Danmark med et smadret vindue – der er f… langt!

Jeg har ikke fortalt så meget om denne episode, da det var op på hesten og videre, videre, videre… Dino og jeg levede begge to af By Harkjær… og her stod vi… Uden tøj som vi virkelig havde sparret op til….Men vi havde jo heldigvis vores forsikring, og Dino havde tjekket om morgenen (den dag indbruddet sker), at vi var dækket på transport (jeg hørte opkaldet på hotellet)… Det er nu lidt over 7 måneder siden, og vi har IKKE fået så meget som 1 kr fra forsikringen.. De påstår de ikke kan finde opkaldet…

Så derfor har det taget os noget tid at komme hertil igen.. Jeg glæder mig til at vise jer alle de nye styles, og vi har jo også fået Comfy Copenhagen i butikken det kan du læse om her Jeg er oppe og køre.

Derfor kære læsere, følger og kunder vil I ikke støtte op om vores butik, dele vores shop med alle jeres venner, shoppe hos os, så vi kan fortsætte med at forkæle jer, og lære vores kunder bedre og bedre at kende ❤️. Vi har et stort fotoshoot på tirsdag så kommer alle de nye styles op – Glæd jer.

Vi elsker det vi laver, men det er ingen hemmelighed, at vi bliver nødt til at tjene penge for at kunne fortsætte…

Og husk hvert et køb tæller stort eller lille ❤️

Tak fordi du læste med…

 

Indeholder reklame

4 kommentarer

 • Tina

  Ej hvor frækt med forsikringen.
  Det siger mig bare lidt mere om forsikringsselskaber.
  Det gør mig ondt på jeres vegne, I kan jo ikke leve af kærlighed og kildevand alene.
  Jeg skal nok støtte med køb når muligheden melder sig.
  Hilsner og klø på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea Strandlod

  Hvor er det trist, at høre 😢 håber inderligt, at i får de penge fra forsikringen 🙏🏼 Tænk at i skal i gennem denne kamp for, at få dækket det. Puha tager hatten af for at i stadig står her og gør et så flot stykke arbejde. Jeg vil altid støtte byharkjær.dk og en dag kommer jeg også og ser jeres fine butik og shopper en masse af jeres super lækre tøj og interiør!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er oppe at køre