Victorias blå bog ❤️

Nu forstår jeg det virkelig

Der er nogle ting man ikke forstår, når man ikke selv er forældre, og lige meget hvor meget man prøver og virkelig tænker, det forstår jeg godt, så er det bare ikke det samme, som når man selv får børn. Jeg har da tidligere taget mig selv i at tænke, okay nu har vi set din dreng er startet i skole, hvor stort er det lige! Men hold nu op hvor kan jeg mærke en stor forandring inde i mig. Victoria skal starte i dagpleje d. 1/6 og jeg er så spændt, føler helt min pige skal ud i verden, og hvor er det spændende for hende. Victoria bliver 7 måneder d. 3/6 så for mange er det tidligt at sende sit barn afsted, men for mig er det helt rigtigt. Så længe Victoria har det godt og trives og er glad, er alt som det skal være ❤️.

Jeg har lige fået hendes første rygsæk ind af døren ååhhhh hun bliver så fin 🙂

julianeaxen.com

 

Hvis du også vil finde en fin rygsæk til din guldklump starter i institution, så se de fine tasker fra Lirumlarumleg.dk.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Indlægget indeholder affiliate links.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

10 kommentarer

 • Julie

  Vi har to døtre, en på 2 år og 3 mdr og en på 2 mdr. og vores den store startede da hun var 6 mdr. Og det er det bedste valg! Det tog mig knap en uge at køre hende ind i vuggestuen, idet hun ikke var så bevidst omkring det at jeg gik og kom tilbage. De dage hun har grædt når hun er blevet afleveret kan tælles på en hånd! Og så med det resultat at hun ikke har noget videre imod fremmede, fordi vi ikke skærmede hende fra omverdenen og institutionen indtil hun var 1 år. Og hun knus elsker sin vuggestue! Vores lille pige kommer også til at starte omkring de 6-7 mdr., vi har absolut kun positive oplevelser med det! Men jeg skal også fortsætte udd. hvilket nok var hovedsagen til at vores store pige startede så tidligt. Men jeg er sikker på det har gavnet hende, og gjort indkøringen nemmere for os OG pædagogerne :-). Som også skal have en applaus, for de tilgodeså vores datters behov, lur x2, evt. flaske inden lur, (da hun jo først lige var startet på rugbrødshapsere dér), og når de store unger sov og hun var vågen, havde de en pædagog udelukkende på hende. 🙂 hvorfor skal de ikke ud og socialiseres som os andre? Så længe de ikke viser utilpashed ved dette, kan jeg ikke se hvorfor de ikke skulle det. Hvis man mente ungerne tog skade af at komme i institution som 6 mdr., havde man nok ændret tilbuddet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Julie

   Hvor er det dejligt at høre og tak fordi du deler din historie 🙂

   Jeg er helt enig vi reagere jo hvis man kan mærke ens barn ikke trives.

   Rigtig god weekend.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hej Juliane.. Tak for en hyggelig og meget ærlig blog 🙂 jeg må nok indrømme jeg fik “lidt ondt i maven”, da jeg læste dette indslag.. Jeg dømmer dig på ingen måder, for før vi blev så priviligeret i DK at kunne holde SÅ lang barsel, der var det jo normalt at starte i dagpleje/vuggestue som 6 måneder gammel.. Men når det så er sagt, kan jeg ikke forstå at du kan undvære hende, når hun stadig er så lille, og du egentlig har mulighed for at være hjemme med hende.. Jeg har en lille fyr på 9 måneder, og på trods af at jeg er “på” mange timer i døgnet, så er jeg slet ikke klar til at aflevere ham til “fremmede” :-/
  Du har uden tvivl gennemtænkt det, men kan nok ikke forstå dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Belinda tusind tak skal du have 💗. Det handler om tillid og tillid til Victoria jeg møder hende enormt meget i hendes behov og kan jeg mærke hun ændre sig eller ikke er glad reagere jeg også på der💗 stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Men hvordan kan du sige at det er godt for dit barn at starte i dagpleje når hun er syv måneder?
  Hun er jo ikke startet endnu?
  Og hvorfor skal hun starte så tidligt? Du har jo ikke et arbejde du skal tilbage til?
  Virker helt vildt forkælet at sende sin syv måneder gamle pige afsted bare for at du kan realisere dig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Mille. Nej det er hun ikke men du kender åbenbart ikke min situation godt nok siden du skriver det du skriver. Der er planlagt en helt speciel opstart og jeg kender mange hvis børn er startet når de er 6 mdr og de er dejlige børn Idag. Hvordan kan du skrive det er for at realisere mig selv? Ved du det? Ved du hvordan det er at have kronisk hovedpine? Tror du ikke hver især skal gøre det der føles rigtigt? Hun starter når hun er 7 mdr. Pga mit helbred det har ingenting med forkælelse at gøre og jeg er der 24/7 hvis der er noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej.
  Først, tak for en skøn blog, som ung mor til 2 læser jeg ofte med 🙂
  Min den ældste startede i dagpleje da han var 6 måneder, fordi jeg var igang med uddannelse: min mor gik hjemme så hun kunne have haft ham hjemme, i stedet valgte vi at han fik korte dage i starten og havde lang tid til at blive kørt ind, inden det pga arbejde måske kunne hedde 7-16.
  Idag er han 7 år, og en glad skoledreng.
  Jeg oplever ikke at han har haft sværere (eller nemmere) ved hverken dagpleje, bh eller skole, end så mange andre. Men jeg synes vi (alle) er hurtige til at dømme andre hvis de ikke gør tingene på den måde vi selv finder bedst:

  Med mit indlæg vil jeg bare sige at jeg er sikker på at du har truffet den helt rigtige beslutning (det er trods alt dig (og din familie) der kender din dater bedst 😉

  Mht dig Camillia, er det da kun dejligt for dig hvis du har mulighed for at gå længe(re) hjemme med dit/dine børn. Er sikker på du (også) vælger hvad du føler er bedst for dit/dine børn.
  Nogle gang er valg ikke altid bedre/værre, blot anderledes.

  Med ønske om god dag til jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Mette

   Tak for din besked og hvor er det dejligt at høre 🙂 Både at du læser med og at du idag har en glad skoledreng. Jeg har det på samme måde, det gælder om at finde løsninger der fungere for os hver især og ikke dømme hinanden, jeg er sikker på at vi alle gør det så godt som vi kan 🙂

   Rigtig god dag.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kan aldrig nogensinde være det rigtige, for et barn på 7 måneder, at starte i dagpleje/institution. Det er meget unaturligt for barnet at skulle være væk fra sin mor, i sådan en tidlig alder. Forstår slet ikke hvordan du kan. Jeg synes det var det mest frygtlige at aflevere min da han var 12 måneder.

  Alt godt til din lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Camilla

   Det er enormt dømmende af dig, og det er jeg sikker på, at du ikke kan udtale dig om, at det aldrig vil være rigtigt, hvor ved du det fra? Du aner ikke hvor mange timer min datter skal være der, har du virkelig sat dig ind i det? Mange børn har det rigtig godt med at starte tidligere end 12 måneder, da separations angsten er så stor der. Men det vigtigste er vel at min datter har det godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victorias blå bog ❤️