Så du Amalies baby?

Nu skal jeg igang

Som mange af jer nok ved blev jeg 37 år i starten af september. I fredags var jeg afsted og få en lækker ansigtsbehandling, som var en af mine skønne gaver, og kosmetologen spurgte selvfølgelig ind til hvordan jeg passer på min hud, hvilke creamer jeg bruger, og hvad jeg renser med. Og ja det er så nu, jeg må afsløre, at jeg gør faktisk ikke særlig meget for min hud. Jeg renser mit ansigt i badet om morgenen med en rensegele fra apoteket, og så bruger jeg en anti aging cream fra Loreal. Det er stort set det 🙈… Jeg er verdens dårligste til at rense min make up af om aftenen, og det skal være slut nu! Jeg vil gerne til at pleje min hud noget mere, da jeg også har en del pigment forandringer og lidt røde kinder. Men jeg vil gerne finde nogle produkter ikke koster det blege som jeg kan bruge. Jeg synes virkelig mange produkter koster alt for meget, i hvert fald når jeg skal til at starte op med en ny serie. Så hvad kan du anbefale? Hvor finder jeg gode produkter til fair priser? ❤️

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Rina

  Forøvrigt har jeg fundet miraklet til pigmentpletter….Cosmelan. Det er fantastisk, men du må ik få sol i perioden – og så er det mildest talt ret sviende de første par dage (når du smører 3xdagligt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh det må jeg undersøge 🙂 De ikke så pæne de pigmentforandringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Jeg ville ønske jeg kunne give et tip til billig hudpleje….forhold nu op jeg har brugt/bruger mange penge på min hud. Jeg er til fals for firmaernes salgstricks i drømmen om et “smukt betræk”…minimering af linier (37 år, lige som dig), fugtet/plump hud og ensartet gylden teint (uden pigmentpletter) 😉 Jeg ved ikke om det virker, og jeg får tit lyst til at smøre den simple fra Änglemark i hovedet.

  Alle de penge jeg kunne bruge på anden vis….

  Dog har jeg ladet mig fortælle at A-vitamin er ‘tha shit’ – så jeg bruger cremerne fra Environ (bare ikke i solsæsonen). Synes det er fine priser ifht holdbarhed + at jeg så ikke smører med serum dit efterfulgt af serum dut og dat. Keep it simple.

  I perioder har jeg vasket mit ansigt i intimsæbe – det er fint. Og når det er godt nok til dusken er det vel også godt nok til masken.

  E-cooking laver gode olier til ansigtet og så lige en fugtighedscreme ovenpå.

  Jeg ved at min hud er flottest når jeg renser den om aftenen – om jeg så smører EGP på..tja, kan ik se en forskel. For mig er det mere tanken om “at jeg gør noget”, luksus og “hvad nu hvis det virker” 😉 Jeg er faktisk temmelig begavet, men alligevel fortsætter jeg med at smide pengene i det sorte hul der hedder hudpleje.

  Skriv hvis du finder noget lækkert OG BILIGT 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh det skal jeg nok Rina… Jeg tror også det er svært at finde noget lækkert og billigt men spørgsmålet er om de dyre produkter er så gode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så du Amalies baby?