Er det virkelig nødvendigt?

Nyder denne tid

Foråret er her og jeg elsker det? selvom jeg også elsker sneen?  Jeg bobler af energi og der sker så meget spændende omkring mig lige for tiden, det er om som mit sind tager på opdagelses rejse hver dag I love it! Jeg har mødt en masse dejlige mennesker og fået spændende nye kontakter it is going to big ?

Jeg glæder mig til Bededagsferien!

Jeg ser så meget frem til denne Bededagsferien, min mor kommer på besøg og vi skal rigtig tøse hygge. Jeg er enormt tæt på mine forældre og de bor jo i Nordjylland, så jeg kan ikke lige smutte forbi i hverdagene. Vi skal spise hveder, sludre, gå ture, se film, læse, hygge med søster, svoger og min skønne mor.

jul-mor

Udfordringen for mig de næste dage bliver ikke at sidde så meget på computeren og lliiiggee tjekke det ene og det andet? Meennn I kan jo følge mig på Instagram de næste dage..http://instagram.com/#julianeaxen

            

Jeg ønsker alle nogle dejlige fridage, nyd det og jeg vil rigtig gerne høre hvad I skal lave ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det virkelig nødvendigt?