Imorgen er det juleaften

Nytår 2014

Så er det blevet 4 januar 2014 pyha… Jeg kom sikkert og godt ind i 2014 og ud af 2013. Jeg har i rigtig mange år haft et anstrengende forhold til nytårsaften, og i år var ingen forskel, jeg var nervøs for, at jeg ville få de samme følelser som jeg plejer. Jeg kan godt blive ret ked af det denne aften, måske fordi aftenen ikke er forløbet som jeg havde troet, fordi der er personer der svigter mig på selve dagen eller jeg havde troet jeg ville have rykket mig mere i det år der er gået. Men i år havde jeg taget en beslutning om at nu skulle det være anderledes, jeg vil prøve at gøre alt der stod i min magt for at jeg fik en hyggelig aften.

Nytår

Nytårsaften

Så denne gang havde jeg inviteret gæster hjem til mig, vi startede med at skulle være fire men endte med at være en del flere så det var rigtig hyggeligt. Jeg var ret spændt på aftenen, da der var flere der ikke rigtig kendte nogen. Men det blev en fantastisk aften med gode venner, grin, dans, hygge og masser af god mad.

nytår

 

nytår

Og selvfølgelig med en masse selfies 🙂

nytår

 

nytår

Jeg har nu en rigtig god følelse med 2014, jeg synes tallet er pænere end 2013, jeg kom godt ind i det nye år og jeg føler at det hele begynder at glide nemmere 🙂 Hvem ved måske er det navnet jeg fik ændret? måske er det mig der er blevet ældre og har taget mere styring og er mere målrettet med hvad jeg vil eller måske noget helt trejde… Jeg nyder det i hvert fald rigtig meget!

Nytårsdresset

nytår

Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår og jeg håber I er kommet godt igang med 2014!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imorgen er det juleaften