Gensyn med ”mit publikum”

Øjenlågsoperation

I december måned sidste år valgte jeg at få opereret mine øjenlåg, det er et ønske, jeg har haft et stykke tid, og nu blev det muligt. Jeg synes de sidste par år, at jeg har fået mere slap hud på øjenlågene, og at det har føltes meget tung. Jeg var til konsultation hos en øjenlæge på Frederiksberg, og han sagde at det højst sandsynlig, også ville kunne hjælpe på min hovedpine. Jeg gik hjem, og overvejede det en sidste gang, har lidt traume efter min fedtsugning på maven mht. operationer, men jeg fik bestilt en tid.

Min søster kørte mig derud på operations dagen, jeg skulle opereres om formiddagen. Jeg var virkelig nervøs, men også meget spændt, det foregår i lokal bedøvelse og dette havde jeg ikke prøvet før.

Dette billede er fra operations dagen

unnamed-1

De spillede noget meget behageligt musik under operationen, men føj jeg synes ikke det var rart, at kunne lugte brændt hud, høre saksen og fornemme at nu bliver der syet, det var virkelig ubehageligt. Men hele operationen tog ca. 45 min. Så det var ikke særlig lang tid, men jeg havde været så nervøs og ikke spist særlig meget, at jeg blev dårlig, da jeg kom ud, så jeg måtte ned og ligge og måtte få noget saftevand til lige at komme på benene igen. Men de var simpelthen så søde ved mig, og tog sig tid, så jeg følte, at jeg var i gode hænder.

Det kan virkelig anbefales hvis man har meget overskydende hud, det er kun på operations dagen og de første dage efter, at det er ubehageligt, du skal sove med hovedet oppe, og jeg fik ret ondt i hovedet de første dage, og køn er man ikke, så en uges fri skal man have for at se nogenlunde ud igen.

 Dagene efter operationen

unnamed-2

Efterfølgende må jeg erkende, at det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe ? hold op hvor er jeg glad for det. Jeg føler mine øjne er meget mere åbne, jeg spænder ikke så meget i panden, og jeg føler mig i det hele taget meget lettere.

Rigtig god dag alle sammen 😉

14 kommentarer

 • Anna

  Hej Juliane,
  Er det samme metode som vises i videoen her:
  https://plastikkirurgi.one/oejenlaagsoperation/
  Jeg er meget nysgerrig og elsker plastik! 😀
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej
  Hvordan kan det være at du “kun” skulle betale 4000kr? Alle steder jeg søger koster det min 8-9000kr. Overvejer selv en operation og prisen er da virkelig afgørende også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Anna!

   Det ved jeg sørme ikke det var deres pris, nu ved jeg ikke hvor du er i landet men du kan da evt. kontakte dem. Det er på Frederiksberg og han hedder Henrik Wille. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Takker…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Super fint resultat og fedt at du har lagt billeder op af hvordan du så ud dagene efter.
  Havde du mulighed for at få tilskud eller var det udelukkende selvbetaling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak 🙂 Jeg har selv betalt, men det kommer jo an på om du har rigtig meget hud, så kan du godt få det betalt 🙂 Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det lyder da godt – synes bare det var en fair pris i forhold til hvad man ser på diverse privathospitaler, hvor priserne er fra 9.000 og opefter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hornbech Hansen

  Eej hvor er det flot! Det ville jeg SÅ gerne!

  Var du til gratis konsultation inden? Og hvor meget måtte du betale for det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Helle!

   Tusind tak, ja jeg var til en gratis konsultation og mener operationen kostede 4000 kr. 🙂

   Good luck

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvem har lavet det? Det er virkelig blevet pænt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Maria!

   Det har øjenlæge Henrik Wille på Frederiksberg 😉
   Og tak er også meget glad for resultatet…

   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Mia,

  hvor fik du lavet operationen? Og hvor længe gik der før du kunne skjule det helt? Og sidste spørgsmål hvordan ser arrene ud nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Juliane, hvor er det blevet fint. Jeg har også lige fået denne operation for en uge siden og meget tilfreds med resultatet og vil derfor lige høre dig om folk i din omgangskreds har kommenteret det eller har det ikke været noget de bemærkede? Mvh. Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Mia!

   Tillykke med din operation 🙂 Der er flere der har kommenteret det, at jeg ikke ser så træt ud mere og mine øjenlåg er meget lettere. Det kommer selvfølgelig an på hvor slemt det var før operationen, men jeg vil tro folk lægger mærke til det ♥.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensyn med ”mit publikum”