Bikini klar

Opfølgning på “Med eller uden Bh?”

I sidste uge lavede jeg indlægget “Med eller uden bh?” og nu er det tid til at I får en opdatering på det indlæg. Jeg købte jo bhen/toppen fra Femilet i Magasin, den er simpelthen så fin mmeeennn der er lige et lille problem! Der er flere kvinder der har skrevet til mig, at de har det på samme måde som mig med deres bh. Men jeg vil lige afsløre, at den bh ikke kan bruges til kvinder med lidt større bryster, de hopper simpelthen ud bare du bevæger dig lidt 🙂

Med eller uden BH?

Men ryggen er så fin på den og også rigtig god hvis jeg har noget på der går langt ned på ryggen eller under armene. Da min veninde havde set hvordan det gik for mig, da jeg prøvede at have den på en hel dag, kom hun med et forslag om at jeg kunne bruge den ovenpå en bh. Det ser faktisk rigtig fint ud, men det løser bare ikke mit problem med, at jeg ikke vil have de almindelige bher på 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini klar