Flotte parykker og venetianske masker

Persienner og markiser i top kvalitet

ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS – SPONSORERET AF WWW.JEMTEX.DK

Hos Jemtex har vi altid et stort sortiment af topkvalitets markiser og persienner på lager. Tag et kig på vores hjemmeside og vælg mellem vinduesafskærmning i aluminium eller træ, eller en dekorativ markise til skygge på terrassen eller til dit tagvindue. Vi har et stort udvalg i forskellige prisklasser, så du altid kan finde noget til din smag og pengepung.

jemtex2

Hos Jemtex er vi blandt Danmarks førende leverandører af markiser og persienner. Vi giver 5 års garanti på alle vores persienner, der giver perfekt styring af lyset og en dekorativ tilføjelse til dit hjem. Få lyset ind, mens du samtidig kan se ud gennem de unikke vandrette lameller, der både er velegnede til store og små vinduer.

Bestil markiser eller persienner til hurtig levering hos Jemtex

Skal du købe markise for første gang, så overvej en af vores billige modeller med drejestang. Ved du allerede nu, at du er til mere luksus, så gå eksempelvis efter en markise med motor og automatisk styring efter solen og vinden. Se vores mange markisevarianter og bestil din favorit i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte parykker og venetianske masker