Vil du være med? Er du også kejserinde?

Jeg kan hvad jeg vil

Det er måske ikke altid helt sandt, at man kan hvad man vil, men jeg tror på at drømme, at have et mål og gå på mod kan få en rigtig langt. Min største drøm lige nu, er at blive revalideret og få en ny uddannelse. Jeg drømmer om min egen skønhedsklinik, og jeg ved det lykkes, for jeg tror på det, og jeg har min skønne mands opbakning! 

Jeg må også indrømme, at positive tanker virker! Jeg har prøvet at få dem implementeret mange gange før i mit liv, men aldrig er det gået så godt som det gør nu, og jeg er vild med det. Jeg øver mig hver dag, og ja det er en øvelse og øvelse gør mestre.

Ingen er fejlfrie heller ikke mig, men at sige til sig selv, det var dumt, hjælper ikke, det er bare op på hesten igen. Jeg dummer mig indimellem, men jeg vil være et godt forbilledet for Victoria, og derfor er det,  det helt rigtige tidpunkt nu at tænke positivt. Det føles så rigtigt! Jeg værdsætter mig selv (Tak Louise L. Hay) 

  
                            ❤️❤️❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være med? Er du også kejserinde?