My Heaven

Polterabend… I Hobro… ♥

Igår var jeg med til at fejre min veninde igennem rigtig mange års polterabend. Det foregik i Hobro, hvor jeg har boet for en del år siden og hvor jeg havde mine teenage år. Rikke er min tætteste veninde, hun forstår mig, lytter, støtter, bakker op, giver mig et skub videre hvis der er brug for det, krammer mig, græder med mig alt det en rigtig veninde skal kunne…. Rikke kan det hele og derfor var det en rigtig stor dag igår både for hende og jeg…

We love to be crazy ?

 

Der var en masse sjove opgaver til Rikke igennem dagen, der blev indspillet en cd og Rikke var ikke til at hive ud af studiet igen, det var SÅ fantastisk at se hende give den fuld gas til I AM A BARBIE GIRL IN A BARBIE WORL…. ?

Aftenen sluttede vi af på Ambupladsen som det hedder i Hobro, når der er byfest en gang om året. Her kom jeg meget i mine teenage år, og vi så frem til denne byfest flere måneder før, det er også rigtig hyggeligt og det var sjovt at komme tilbage igår.

Ambu Armbånd

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Heaven