Better safe than sorry

R.I.P

Den 29 januar er en dato jeg aldrig glemmer… For præcis et år siden, blev Balto kørt ned, og gik bort. Jeg tænker på ham hver evig eneste dag, og jeg savner ham af hele mit hjerte. Balto og jeg havde et helt specielt bånd, og vi reddede hinanden igennem flere ting. For mig var Balto ikke bare en hund, han var min bedste ven og tro følger. Balto havde det dejligste sind, og alle der mødte ham, var vilde med ham. Du kan læse hvad der skete her Torsdag 29. Jan kl. 17.20 mir liv ændrede sig på et splitsekund.

R.I.P Min elskede skatte hund jeg savner dig ❤️❤️❤️

julianeaxen.com

julianeaxeen.com

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Better safe than sorry