Skønne Fødder

Reality verdenen!

Det er en underlig verden altså reality verdenen! Jeg har mødt mange skønne mennesker efter min deltagelse i de to tv programmer, jeg har deltaget i. Men det er også en verden, nu skal jeg jo passe på hvad jeg siger, men du ved ikke rigtigt hvor du har folk. Det er en verden hvor alle gerne vil ses, høres og lægges mærke til. Og det forstår jeg godt! Det er da meget sjovt at få fan beskeder og blive genkendt på gaden, men for mig, synes jeg den største oplevelse har været selve optagelserne. Jeg har lært rigtig meget om mig selv, hvordan jeg reagere i forskellige situationer, og hvordan folk reagere på mig. Men janteloven lever og det gør den i bedste velgående, men kunne det ikke være fantastisk bare at give plads, giv plads til dem med store armbevægelser, giv plads til dem der gerne vil frem, giv plads til dem der råber højst og måske efterligner andre realitydeltagere, der er plads til os alle, hvis vi giver plads.

Jeg har da også fået mine hug for at deltage i de to programmer og for at lave for meget pr på min egen person f.eks på Facebook. Men jeg tager det ikke ind, og til alle jer der ikke bryder jer om reality fjernsyn ignorer det, for når I først ryger op i det røde felt, viser I jo netop at I bliver provokeret af deltagerne og det trikker noget I jer. Måske ville I inderst inde ønske I turde, måske er I selv bange for at blive dømt for noget I laver osv.

Skal vi ikke prøve at lade dem der skiller sig ud i Dk være, lad dem, grin af dem hvis I har lyst, men bliv ikke onde.

Spread love stop mobning!

God dag divalicious mennesker ?

Følg mig på Facebook  og del gerne med jeres venner!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne Fødder