Medieluder!?

Ro på en ny måde

Det er en helt ny måde for mig at finde ro på ved at tage til Jylland. Før i tiden når jeg besøgte mine forældre, kunne jeg godt blive rastløs efter nogle dage, og gerne ville tilbage til København. Men jeg nyder at være her, der er ikke så meget stress over det hele, jeg kan gå en tur i byen stille og roligt, her er ikke så meget larm og ikke så mange mennesker.

Hobro 2

Jeg har haft en del at tænke på her på det sidste, derfor er det den helt rigtige beslutning at tage lidt væk og finde mig selv lidt igen, og udover det bliver min Far også 70 år og det skal fejres ?.

Idag gik jeg en dejlig tur med Balto som også nyder at være her langs Mariager Fjord, her er bare så smukt.

Hobro

 

Nyd mandag aften og pas på jer selv ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medieluder!?