Så hvad skal jeg finde på i år?

Rudekuverter er bare ikke sjove at modtage

Hvis der er noget, der kan fylde negativt i mit hovedet, er det økonomi. Rudekuverter er bare ikke sjove at modtage, når der ikke er fuldstændig styr på ens økonomi.

Jeg har altid haft 100% styr på mit budget, selvom jeg ikke altid har haft den store indtægt, har jeg altid sørget for at betale mine regninger. Så har jeg været sikker på, at der ikke kom nogle ubehagelige overraskelser.

Men jeg må indrømme, at der er sket noget, efter jeg er blevet gift, og vi begge to har været selvstændige. Så er der lige pludselig meget mere økonomi & regnskaber at holde styr på. Nu står vi den situation herhjemme, at vi begge to har fast arbejde, men Dino har sit eget firma ved siden af. Derudover har vi renoveret og solgt to huse på 4 år, og der har jeg virkelig også lært meget om økonomi. Lad mig bare sige det således.. Det bliver ALTID dyrere end forventet!

For at få helt ro i maven, havde jeg brug for et par ekstra øjne på vores budget. Jeg synes, det er virkelig fedt, når deltagerne får lagt budget i luksusfælden, ikke fordi jeg drømmer om at være med i det program, men de budgetter de lægger, hvor der 100% styr på, hvad man må bruge på mad, diverse osv. Er en fantastisk rettesnor!

Derfor fandt jeg frem til dygtige Lone Eriksen, som har stor erfaring med penge og økonomi. Lone er økonomisk mentor, som er noget helt andet end en f.eks bankrådgiver. Lone er meget effektiv, og fra vi bookede hende, til vi fik vores budget gik der ikke mange dage. Det fantastiske ved at hyre Lone er, at hun også lytter til dig som menneske. Hvad vil du gerne med din økonomi, hvordan kommer du i mål, og hvorfor siger banken det de gør. Lone siger det på en måde, der er til at forholde sig til. Lone vil aldrig dømme dig eller se ned på dig – uanset din situation.

En af vores udfordringer herhjemme økonomisk kan være, at vi ikke altid er helt enige om hvordan og til hvad vores penge skal bruges. Men jeg må indrømme, at efter vi har haft Lone indover vores økonomi, har vi fået mere fælles front. Og det er vigtigt, for som Lone skriver på hendes hjemmeside primaliva.dk, ender 40% af alle ægteskaber i skilsmisse, og dens største årsag er økonomi.

Så hvis du også synes økonomi kan være tungt og kedeligt – tag fat i Lone. Du fortryder det ikke 🙂

Du kan følge og kontakte super seje Lone Eriksen her:

Primaliva.dk

Facebook 

Instagram

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvad skal jeg finde på i år?