Grinberg Metoden kender du den?

Så er jeg tilbage ♥

Jeg ved det er et stykke tid siden I har hørt fra mig, men nu er jeg tilbage! Siden sidst er min blog blevet en del af Bloggers Delight konceptet så det er skønt, så nu håber jeg I vil følge mig her!

Mit indlæg idag handler om mobning.

I går var vi til vores andet møde i kampen mod mobning. Vi er en gruppe reality deltagere der er gået sammen, og som vil sætte forskellige ting og arrangementer i gang mod mobning. Vi har lavet en film i går som lige skal klippes sammen, men hvor I vil komme til at høre nogle af vores historier om mobning. Mobning foregår alle steder, og jo flere der begynder at gå imod, jo større bliver forandringen. Forestil dig at sidde på en arbejdsplads, og hver gang der er en der snakker grimt om en anden kollega, er der en der stopper dem – tro mig mobberen vil blive flov og holde mund! Det er der vi skal hen! Vi håber I alle vil støtte op om projektet ved at dele vores film og billeder og selv stoppe mobningen ude i samfundet.

SPREAD LOVE STOP MOBNING!!! ? ? ?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grinberg Metoden kender du den?