Er jeg sart?

Så du Amalies baby?

I onsdagens afsnit af Amalies baby medvirkede jeg, og det er faktisk ikke så længe siden vi optog det. Jeg synes egentlig det kørte meget godt for mig, den dag vi skulle optage, jeg følte mig godt tilpas i det tøj jeg havde på, og var i det store hele ret godt tilfreds med mig selv. Men jeg fik lidt af et chok da jeg så Amalies baby i fjernsynet i onsdags, for det første bliver man jo liiggee lidt tykkere på tv, der er vist en gylden regel om at man tager 5 kg. på på skærmen. Men derudover kunne jeg simpelthen ikke lade være med at kigge på mine læber, når jeg snakkede, de var så skæve! Jeg ved godt mine læber ikke er helt symmetriske, og det er ens ansigt ikke, men jeg har fået lavet læber flere gange for at rette op på det og for at få lidt mere fylde i. Men wow… det var da helt galt! Jeg synes simpelthen Amalie er så smuk på skærmen, der er selvfølgelig også en aldersforskel på os, mmeennn jeg kan vel godt være 37 år og ligne en på 25 ik? 😉

Det er faktisk som om mine læber er blevet værre.. Så nu skal der gøres noget. Jeg har booket tid hos skønne Maria Dam Kosmetisk klinik i Roskilde til på tirsdag, så håber jeg lige vi kan få fikset de læber, og mon ikke der også skal lidt filler i kinderne 🙂 Jeg GLÆDER mig helt vildt! Det betyder virkelig meget for mig at se godt ud, nogen synes det er overfladisk, og jeg er med på, at vi skal elske os selv som vi er, men det er da mega fantastisk, at vi kan få hjælp til at rette lidt på det, vi ikke er så glade for ved os selv 🙂 Som I ved jeg elsker plastik fantastisk… Hvor går din grænse?

(Beklager billedet kvaliteten, men synes lige I skulle se lidt billeder fra programmet 🙂

image

image

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Hej Juliane

  Selvfølgelig kan du være 37 og ligne en på 25. Hey – jeg er 53 og føler mig mentalt som en på 38. Det handler om hvordan vi føler os og bære os selv. Det er det vi udstråler.

  Selvfølgelig gør jeg noget ud af mig selv, selv om jeg har valgt at lade naturen gå sin gang – indrømmet jeg har gode gener, hvilket bestemt hjælper. Og jo jeg kan sagtens se der sker ting og sager, men vælger alligevel at tage det i stiv arm.
  Og ja du så drøn godt ud. Og man skal gøre hvad man har lyst til og som gør os selv glade.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Fantastisk at høre <3 Gode gener er altid godt 🙂 Og tusind tak..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg så dig godt, og tænkte du så drøn godt ud. Det er så ærgerlig at når man ser sig selv, falder ens øjne straks på det man ikke kan lide…😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja desværre vi er vores egen værste kritiker <3 Tak Marianne..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg sart?