Forsidefruerne - klart mine farvoritter

Så er jeg klar til at skrive om det

Dette indlæg handler om Victoria min elskede datter. Det har lige taget mig nogle dage, at blive klar til at skrive om i tirsdags, og det er ikke fordi, der er sket noget dårligt tværtimod, men jeg skulle lige lande i det, da jeg har haft følelserne udenpå tøjet. Victoria er et følgebarn, grunden til dette har jeg skrevet om før  Livet som følgebarnI tirsdags skulle vi til tjek med Victoria på Næstved sygehus. Det der fylder mest hos mig, er om Victorias organer kan have taget skade, eller om det kan gøre, at hun er mere syg. Set i bakspejlet burde jeg have fået svar på disse ting meget tidligere i forløbet, da det har fyldt mig med en del dårlig samvittighed.

Nå men vi drog afsted i tirsdags, og man skal sætte 2 timer af til disse undersøgelser, så jeg sørgede for at Victoria havde sovet en god lur inden (det lykkedes heldigvis denne gang :-). Til mødet er der en psykolog og en børne overlæge, det er de samme hver gang, det er virkelig dejligt. Vi startede med at snakke lidt, og imens gik psykologen igang med forskellige ting med Victoria, hun havde en hel kuffert med legeting. Jeg tænkte godt nok undervejs, hvad skal hun kunne, og kan hun det, for det var overhovedet ikke til at gennemskue. Men Victoria var SÅ sej! Hun var mega hurtigt til at løse mange af opgaverne, og blev vurderet til at ligge over gennemsnittet motorisk. Hold nu kæft jeg blev stolt ind ind i sjælen!!!!

Så kom vi til læge undersøgelsen, og lægen spurgte om Victoria havde fået sin 15 måneders vaccine, for så kan børnene godt være lidt skræmt overfor læger. Den har Victoria fået, men hun er ikke bange for læger tværtimod! Hun er så mega sej til at blive undersøgt, og det har hun altid været, hun smiler og ligger helt stille, så længe de fortæller hende hvad de gør, så finder hun sig i stort set alt. Og det bedste af det hele – Victoria er helt perfekt! Og lægen sagde at det ikke kan påvirke Victorias immunforsvar eller hendes organer – Hold nu op… jeg blev lige 20 kilo lettere… Victoria klarede sig faktisk så godt, at de springer næste tjek over, og så ses vi igen, når hun er ca. 2 år.

Både Dino og jeg var så pave stolte! Vores smukke Victoria er helt perfekt både uden på og inden i. Jeg føler faktisk det er en kæmpe styrke med disse undersøgelser, for vi får alt den hjælp vi har brug for, hvis der skal sættes ind nogle steder. Så der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget ❤️.

img_0148

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruerne - klart mine farvoritter