2016 hvilket år

Så frækt bliver mit nytår

Nytårsaften! Ja og jeg glæder mig meget.. Det betyder nemlig hygge aften med manden min. Denne aften er blevet lidt hellig for os. De sidste to år, har vi valgt at være hjemme, og jeg er VILD med det. Altså jeg kan da godt misunde dem, der gør sig vildt lækre dresser sig up og skal ud og give den gas med gode venner, jeg er sikker på det bliver mig igen en dag. Men ikke i år, der skal vi være hjemme, det er altså dejligt når man har en lille skattemus, at hun kan blive puttet i sin egen seng og vi kan være lige ved siden af hende hvis hun reagere på fyrværkeriet. Jeg burde nok bare tage lidt pænt tøj på og lægge make up, men det ser jeg på imorgen, hvis jeg ik gider, så er det bare sådan, for Dino it is just you and me ❤…

Så frækt bliver min nytårsaften altså 😉 hvad med dig hvad skal du?

img_8879

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 hvilket år