Uh det allerførste billedet

Så gik det galt 

Lige nu er Dino og jeg i Jylland for at hjælpe mine forældre med at flytte, det er også gået super godt lige indtil igår! Dino hopper ud af en varevogn, og lander forkert, det betød en tur på skadestuen hvor han skulle røgtenfotograferes og undersøges, det er en slem forstuvning, så nu ligger han her.  Og ja jeg er jo total gravid træt og mine fødder hæver, jeg synes godt nok det er tidligt 🙁 . Men jeg har da været ude og gå en dejlig tur med Ella Idag ved Mariager fjord, men nu ligger jeg også med benene oppe, vi er godt nok et kønt par Dino og jeg.    
      

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uh det allerførste billedet