Kærlighed ud over det hele

Så hvad skal jeg finde på i år?

Fars dag nærmer sig, det er nemlig d. 5 juni. Jeg gør mig altid en masse tanker om, hvordan jeg kan gøre dagen speciel for Dino. Dino gør altid meget ud af Mors dag, hvilket betyder meget for mig, og jeg elsker at forberede mærkedage.

Så hvad skal jeg finde på i år?Jeg har googlet Fars dags gaver, men de forslag der kommer frem er meget mande agtige, hvis man kan sige det, – og disse gaver er bare ikke rigtigt Dino. Der findes masser af øl, kopper med far citater, værktøj osv. Men kender I det, det er bare ikke lige det Dino mangler.

Jeg synes, vi lever i en meget priviligeret tid, så hvis der virkelig er noget Dino mangler/ønsker sig, køber jeg det ofte til ham, for jeg elsker at forkæle ham.

Men jeg skal finde to Fars dags gaver som så mange andre. Til min egen Far tænker jeg et sødt kort og noget vin. Men så nemt slipper jeg ikke med Dino 🙈. Til den opmærksomme læser, skrev jeg også om Mors dag og hvad jeg skulle finde på, det kan du læse om her, Kærlighed ud over det hele.

byRavn kan bare noget – det er lækre, stilfulde og smukke styles. Lige nu bliver du forkælet med en rabat kode på udvalgte nøgleringe – så bestil nu og spar 20 %.

Dino fik den sødeste nøglering af Victoria i julegave, og det der er så fint er, at du selv kan vælge teksten på nøgleringen. Dino bruger den hver dag, og den er stadig virkelig pæn -virkelig god kvalitet i lækkert læder. Du kan trykke på følgende link og komme direkte til siden: Nøgleringe i læder fra byravn.

byRavn har også andre lækre styles i det fineste læder. Vi har byRavn håndtag på stort set alle skabe herhjemme, og de bliver bare federe og federe jo længere tid de har siddet på skabene – elsker læder håndtag looket.

 

Går du op i Fars dag? Eller synes du det er overvurderet? Jeg synes, jo ældre jeg bliver, jo mere betyder traditioner, det kommer nok med alderen.

På Mors dag fik jeg også en fin perleplade og en fjer, som Victoria havde fundet, så mon ikke, hun også laver en sød gave til far Dino… Det er jo virkelig kært, at hun lægger så meget energi i vores gaver, men hold op, hvor har jeg mange tegninger nu haha – jeg kan ikke helt få mig til at smide dem ud…

Gemmer du alt dit barn laver til dig?

Del gerne jeres Fars dags gaver med mig – elsker at blive inspireret, og lad os så få fejret alle de dejlige fædre.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed ud over det hele