R.I.P

Så meget har jeg tabt mig

Der endte jo med at komme en hel del kilo på i min graviditet hele 33 kg! Jeg troede det var løgn, da jeg passerede de 100 kg. på vægten. Jeg synes altid, jeg har kæmpet en del med min vægt, og derfor var det heller ikke nemt for mig, at tage alle de kilo på, (jeg ved godt, jeg fik den dejligste datter ud af det) men det ændre ikke på, at jeg som mor også skal have det godt med mig selv. Der røg selvfølgelig en del kilo, da Victoria kom til verden, hun var jo ikke en helt lille pige, hun vejede 4500 g.  Velkommen til verden lille skat og så havde jeg åbenbart også en stor moderkage på over 1 kg. hihi, hun har haft det godt derinde ❤️.

Billedet er taget nogle dage inden fødslen 🙂

julianeaxen.com

Alle har sagt til mig, jeg skal være tålmodig, men det er jo en by i Rusland for mig, selvom jeg arbejder på det ;-)… Men jeg fik ret hurtigt smidt ca. 18 kg. og så stod det stille! I 3 uger skete der absolut ingenting! Så var det jeg faldt over Livishape på nettet. Jeg har prøvet Nupo kuren før, og jeg har aldrig holdt mere end 1-2 dage, jeg synes simpelthen, jeg blev for sulten, og jeg blev SÅ træt af shakes. Så jeg var lidt skeptisk i starten om Livishape kunne mætte og kunne jeg virkelig holde det i 14 dage! Idag er det gået 11 dage og jeg elsker denne kur! Produkterne smager virkelig godt og mætter, der er så mange lækre ting at vælge imellem. Da jeg startede på Livishape kuren, krydsede jeg virkelig fingre for, at jeg kunne klare denne kur også med min kroniske hovedpine! Jeg er nu på 11 dagen, og jeg har tabt 3 kg.! Jeg er så glad, og jeg kan nu se en ende på kuren, men jeg tænker ikke, hvor fedt jeg tænker faktisk, ej øv hvad skal jeg så spise? Jeg synes virkelig det smager godt!

julianeaxen.com

Prøv at tag et kig på Livishapes side, og skriv endelig hvis du har nogen spørgsmål 🙂 ! Jeg har siden fødslen tabt 21,5 kg., og der er 11,5 kg. tilbage til der hvor jeg var før fødslen.. Jeg gør, alt hvad jeg kan for at smide dem gerne inden dåben d. 19 marts 🙂

julianeaxen.com

 Dette billedet er taget hertil morgen 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

6 kommentarer

 • Jeanette

  Hej Juliane 🙂
  Det lyder da bare til at være en super kur til os der lige har født 😉 Jeg skal lige høre om du ammer? For synes jeg kan læse at ammende kvinder ikke må tage denne kur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Jeanette

   Nej jeg ammer ikke 🙂 Men prøv at skriv til Livishape de er utrolig søde og måske må du tage nogle af produkterne 🙂

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Juliane. Fik du strækmærker? Gjorde du noget for at forhindre dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Mille

   Nej det gjorde jeg ikke, jeg smurte mig ind i cream og olie hver dag især Bio olie, og det gør jeg stadig idag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ej hvor ser du godt ud. Jeg ved godt du vil have din krop tilbage. Men det er ikke fordi du er tyk eller noget. Du har hurtigt tabt dig. Håber jeg kan tabe mig lige så hurtigt når jeg har fået min lille pige. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak! Jeg vejede lidt for meget da jeg blev gravid, så jeg skulle gerne tabe 13-15 kg. mere, så jeg føler der er noget vej endnu…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R.I.P