Det mener jeg stadig - pak de bryster væk

Så meget lyver jeg

Gode overskrifter tiltrækker læsere det kan vi hurtigt blive enige om, men hvor langt vil jeg gå for at blive en stor kendt blogger? Det er nogle tanker, der er blevet sat igang hos mig, efter Fie Laursen stod frem og fortalte at hun havde løjet og pyntet på historier for at få presseomtale og flere læsere på sin blog, I kan læse om det her: Fie Laursen skabte en fiktiv person: Det har jeg løjet omOg ja det får hun også nu, fordi nu skriver jeg jo også om hende. Men hold op hvor jeg tænker hvor er hendes forældre i alt det her? Hun virker i bund og grund som en pige der har det rigtig skidt. Vi har allesammen ting vi kæmper med, men det vigtigste synes jeg er, at have et godt bagland det er der jeg finder min styrke og opbakning.

Men jeg tænker også, lyver vi ikke allesammen lidt? Jeg tror ikke, der er nogen der kan kigge sig selv i spejlet og sige,, jeg har ALDRIG løjet. Den verden vi lever i nu, der har penge stor magt, og mon ikke der er flere, der har løjet sig vej frem i deres karriere?

Men min pointe er, at min drøm er da også at blive en stor blogger, som alle kender ved navn, men for mit vedkommende er det SÅ vigtig, at jeg har mig selv og mine nærmeste med hele vejen Jeg startede med at blogge i 2012, helt fra bunden. Jeg fik købt mit domæne, og fik lavet min blog, der er sket rigtig meget siden. Jeg har været en del af Selectedbloggers, og er nu en del af Bloggers delight premium blogger, det er jeg super stolt af. Jeg er ikke kendt, og har ikke haft en masse presse omtale, lidt er det blevet til, i forlængelse af de tv-programmer jeg har medvirket i, eller hvis jeg har lavet et blog indlæg, som er blevet set af flere hundrede tusind. Men i bund og grund er jeg bare mig, som elsker at dele ud af mit liv, bloggen er min dagbog som jeg holder enormt meget af. Der er nogle der starter en blog og på nul komma fem er de kæmpe store, de rammer lige en åre. Men jeg har arbejdet mig op stille og roligt. Jeg vil gerne kunne bruge noget mere tid på bloggen, og det skal nok komme, men som stadig ret nybagt mor skal det hele lige finde sin rytme.

Men nej jeg kunne aldrig finde på at lyve for at få flere læsere, det går simpelthen imod mig som person. Jeg synes det er trist, at Fie troede at hun ville blive lykkeligere…

Synes du det er okay at lyve for at komme frem i verden?

Julianeharkjaer.dk

 Sandheden er, at jeg simpelthen lige måtte gøre billedet sort/hvidt, og grunden er meget simpel no make up, huden trænger til en behandling, pigmentforandringer og fedtet hår 😉 Ellers var det egentlig meget godt hihi…Men disse ting kan vi næsten regne ud når der er filter på billeder ik?

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det mener jeg stadig - pak de bryster væk