Forside fruerne - Hvad laver hun i det program?

Så røg håret

Siden min graviditet har mit hår drillet, jeg har ikke kunne få det den farve, jeg gerne ville, og jeg synes også det begyndte at knække. Derfor har jeg haft exstensions på i år, og jeg har virkelig nydt det, for håret var super god kvalitet, og for første gang prøvede jeg tape metoden, den kan jeg varmt anbefale, du kan læse om det her Lækkert Stort og BlødtOg her kan du se hvordan det er gået galt med farven Andre der har prøvet det.

Derfor tog jeg i sidste uge en vild beslutning… Jeg ville gøre det bedste for mit hår. Det var faktisk blevet ret langt mit eget hår, men da jeg aldrig har været glad for at få klippet af længden trængte det virkelig meget. Jeg elsker jo at være langhåret blondine, men der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor man må tage en voksen beslutning og det gjorde jeg så i fredags ;-).

Sådan så mit hår ud før….

img_0085

Og så røg lokkerne…

img_0089

img_0113

Jeg kan stadig lige samle det…

img_0053

img_0048

Jeg er SÅ sindsygt glad for det! Hvad synes I? Jeg kan ikke huske hvornår mit hår sidst har været så kort, men hvor er det fedt, ikke at skulle bruge så meget tid på at sætte det, I love it! Det er igen super skønne og mega dygtige Elisabeth fra Salon BeSpoiled, der har tryllet. Hun er helt fantastisk, jeg kan varmt anbefale hende 🙂

Du finder Salon Bespoiled her:

Facebook: Salon BeSpoiled

Hjemmeside: Salon BeSpoiled

 

8 kommentarer

 • Anne

  Super frisk frisure 😊👍 Så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  det er godt nok mega pænt. meget mere lækkert. ser mere stilfuldt ud. rigtig pænt.
  god beslutning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna desiree Eltong Heding

  Meget meget smukt og frisk til dig 😍 Jeg er vild med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Suuuuuper duper flot!!! SÅ meget pænere til dig, efter min mening. Den ask-agtige farve giver dig glød hvor den tidligere ‘gullige-blonde’ ikke gør noget specielt godt. Det har jeg ikke tænkt over tidligere dog, men ser virkeligt forskellen nu! Jeg har selv den kantede klipning i bund af håret og det giver et stærkt udtryk i håret. Wauw siger jeg bare lige igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forside fruerne - Hvad laver hun i det program?