Outfit til min datters fødsel

Så sætter jeg skub i fødslen

Der findes et hav af råd, hvad man kan gøre for at sætte gang i en fødsel, eller for at gøre kroppen klar. Jeg har jo 48 dage endnu, men jeg ville ikke have noget imod at føde lidt før, så jeg skal igang med hindbær te og ananas 🙂

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • M.

  Hvornår er det du er sat til? Hvor meget har du taget på nu, hvis man må høre. Er selv gravid og har allerede taget 4-5 kg på og er kun i uge 14. Kan du huske hvor meget du havde taget på omkring uge 14? Og jeg har desværre ikke det slanke udgangspunkt som du havde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej 🙂

   Jeg er sat til d. 30 oktober 🙂 Jeg har taget 26 kilo på nu, jeg synes det er meget men når jeg kigger i bakspejlet kunne jeg ikke have gjort det anderledes. Jeg har også skulle overleve i denne graviditet med kvalme og hovedpine så det er et valg jeg har truffet og så må jeg arbejde med at smide de ekstra kilo bagefter. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg havde taget på præcis i uge 14 men det kom ret hurtigt så i hvert fald det samme som dig. Jeg var ikke slank, jeg havde lidt for meget på sidebenene før jeg blev gravid, men jeg ved hvor hårdt det kan være psykisk men prøv at tage en beslutning om hvordan du vil have det i denne graviditet og prøv at forene dig med det. Kæmpe knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabby

  Man siger at ananassen skal være frisk – på grund af at det igangsættende enzym ellers er blevet “dræbt”.. 🙂 men teen er rigtig god, især med en skvæt honning :p.. Held og lykke med fødslen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Den smager super godt 🙂 Og tusind tak ❤️ ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til min datters fødsel