Så siger jeg farvel

Så har jeg taget en kæmpe beslutning! Jeg sælger min elskede lejlighed på Østerbro, det er tid for mig til at komme videre, men hold nu op hvor har jeg haft mange sjove, skøre og glade tider i den lejlighed, men heldigvis tager jeg en masse gode minder med mig, alle de fantastiske stunder jeg har haft i den lejlighed med mine veninder og min familie.

jellingegade

 Og en del selfies er det også blevet til 🙂

Julle Jellingegade

Nu er det tid til at jeg rykker videre og siger farvel til denne epoke i mit liv, men når en dør lukkes åbner der sig altid en ny, og det har der i hvert fald også gjort for mig 🙂 Jeg kunne ikke være mere lykkelig end jeg er lige nu!!!!

Hvis du skulle være interesseret i at købe min skønne lejlighed så send mig en mail på juliane_ax@yahoo.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Christine Eilvig, Hvis jeg døde i dag, så ville jeg dø tilfreds. Det er et ret godt sted at være, synes jeg