Så skete det juubbiii

Igår skete det min blog fik nyt navn julianeharkjaer.dk og nyt look, jeg er så stolt både over det nye navn, det betyder rigtig meget for mig, og det føles så rigtigt. Dette navn er starten på et helt nyt kapitel i mit liv, og derfor skulle bloggen også have nyt look. Jeg håber I kan lide det?

JulianeHarkjaer.dk

Jeg fortsætter med at blogge om mit liv som mor, mit projekt skønhedssalon, mit liv med Dino, op og ned ture og meget meget mere. Du kan også finde lækre konkurrencer på bloggen og links til fede produkter. Jeg udvikler mig enormt meget for tiden, og der følger bloggen selvfølgelig med, så jeg håber du vil blive ved med at læse med ❤️.

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Julie Elsborg

  Hej Juliane.
  Hvor er det da skønt for dig! Stort tillykke med brylluppet (jeg ved godt det ikke var det helt store :-)), din udvikling og det nye look på bloggen. De nye billeder for oven på bloggen og hele designet er blevet super fint!
  Det er dælme med at gøre sit bedste, være der for hinanden og nyde hinanden – og hvor er det bare modigt af dig, at du vil gå efter din drøm og skønhedssalonen. Det glæder jeg mig til at følge dig i, på sidelinjen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Julie

   Tusind tak hvor er du sød <3 Ja det skal lykkes der sker bare så meget lige for tiden, så jeg glæder mig til at kunne fortælle jer det hele.
   Rigtig god weekend.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Maria fra bloggen Slinkypiinky, Når jeg ser blog indlæg som ”Jeg kunne aldrig finde på at afprøve godnat og sov godt” fra en mor til et søvn elskende barn, så får jeg tics!