Man har et standpunkt til man tager et nyt

Så tynd er jeg – IKKE

Der er i øjeblikket enormt meget fokus på kropsidealer, og det er da ingen hemmelighed, at jeg misundeligt kigger på smukke kvinde kroppe, og vil ønske jeg så sådan ud. Men jeg bliver også nødt til at være ærlig overfor mig selv. Hvor meget vil jeg det? Og hvor langt er jeg villig til at gå for at få den krop?

Det var meget vigtigt for mig, at tabe mine graviditets kilo efter jeg havde født Victoria. Jeg tog jo 33 kg. På. Dem har jeg smidt plus lidt ekstra, jeg mangler dog 5 kilo for at nå drømme vægten. Men min udfordring er, at jeg ikke får trænet, så det er tydeligt at se at min krop har været igennem en graviditet. Jeg får det simpelthen ikke gjort. Det er også mega svært for mig at tabe de sidste 5 kg., for jeg kan jo passe mit tøj igen og købe nyt tøj som også sidder pænt. Så har I nogle gode ideer modtages de med kys hånd ❤️.

Jeg er blevet rost meget for mit vægttab, og det er virkelig dejligt. Men efter jeg lagde dette billedet på instagram og facebook, har jeg modtaget mange beskeder om hvor tynd jeg er blevet, og at jeg ligefrem ikke må tabe mig mere.

img_1392

Men jeg er altså ikke så tynd, billedet snyder! Det føler jeg i hvert fald ikke. Jeg vejer ca 72 kg. Og det er i min verden ikke tynd. Min drømme vægt er 67 kg. Så på dette billedet er det helt klart min pose der gør at jeg ser slank ud.

Vejer du det du gerne vil og er du tilfreds med din krop?

6 kommentarer

 • Camilla Pedersen

  Jeg vejer 60 kg og er 165 høj og er yderst tilfreds med min krop efterhånden. Trænger dog til at få det sidste strammet op. Håber snart er lykkedes for kan snart ikke dyrke mere motion 😂
  Jeg rider, cykler, løber og dyrker yoga 😃

  Har dog vejet en 10 kg mere. Men for mig er vægten bare en tal. De handler om hvordan man har det med sig selv når man ser på sig selv.

  Du ser skøn ud som du er! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Tusind tak Camilla <3 Og det har du ret i, men jeg må indrømme at det tal på vægten alligevel styre mig en del… Wow du er sej du dyrker så meget sport stor respekt herfra. Jeg håber at kunne få gang i træningen igen her i ferien…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lou

  Hejsa

  Hvor høj er du?
  72 kg siger ikke særlig meget uden din højde.
  Der er jo kæmpe forskel om du er 156 eller 186;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Det har du helt ret i… Jeg er ca 172 cm høj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Fødte for 6 uger siden, så nej, vejer på ingen måde det jeg gerne vil. Tog omkring 18 kg på i graviditeten har tabt 12 kg så mangler lige en 5-6 kg før jeg er tilfreds. Ved de sidste kilo skal kæmpes for, men det er overskuddet bare ikke til lige nu med en kolikbaby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Ej hvor er det flot! Tillykke med det.. Og nej overskud er der ikke meget af i starten og da slet ikke med et kolik barn håber virkelig det bedste for jer.. Har du prøvet zoneterapi?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man har et standpunkt til man tager et nyt