Hvad sker der med de aftener?

Sådan ser jeg ud nu

I onsdags havde jeg en super lækker forkælelses dag, jeg hyggede mig og nød det virkeligt. Dagen afsluttede jeg hos Maria Dam Kosmetisk Klinik i Roskilde. Jeg har været til tjek hos deres læge, det skal man altid, når man starter hos en ny klinik, selvom man har fået botox og filler før. Men onsdags var altså dagen, hvor Maria og jeg skulle beslutte hvor meget og hvad jeg skulle have lavet. Jeg har prøvet nogle forskellige klinikker før i tiden, men hold op hvor er jeg imponeret over Marias arbejde og hendes vejledning. Jeg ville gerne have lavet læber og lidt botox, men Maria vejledede mig, og viste mig nogle sindsyg flotte resultater med filler i kinderne. Så det skulle jeg selvfølgelig også have. Hævelsen skulle lige falde, jeg har stadig lidt blå mærker ved læberne, men de er allerede mega flotte. Jeg har lidt skæve læber og trækker lidt op ad i min højre side, og det irritere mig meget (ja vi har jo alle noget vi ikke er helt tilfredse med :-), men det var i hvert fald vigtigt for mig at få læberne rettet til.

Nu vil jeg vise jer før billederne, læg især mærke til læberne og kinderne (jeg er ikke så stolt af de billeder, men here you go)…

julianeharkjaer.dk

julianeharkjaer.dk

Efter billeder 

julianeharkjaer.dk

julianeharkjaer.dk

Jeg håber I kan se en lige så stor forskel, som jeg kan 🙂 Jeg er VILD med det! Tak Maria.

Og nu til det allerbedste jeg har fået lov til at give 20 % på behandlinger hos Maria Dam, hvis du siger du har læst min blog. Maria har nogle rigtig gode priser, så forkæl dig selv du fortjener det. Jeg lover dig at du ikke fortryder det.

Du finder Marias facebook side her: Maria Dam Kosmetisk klinik

Og hendes hjemmeside hvor du kan læse mere om alle behandlingerne: Maria Dam 

Før og efter billedet overfor hinanden….

julianeharkjaer.dk

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Trine-gammel-mor

  Du ser fantastisk ud😊
  Hvad fik du gjort ved læberne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak 🙂 Jeg fik filler i og Maria rettede dem til… 🙂 Hun laver det smukkeste arbejde kan varmt anbefale hende..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Hej Juliane.
  Du ser godt ud forleden dag, og du ser endnu bedre i dag efter en dejlig behandling af Maria Dam Klinik.
  Dine træk ser bedre ud i dag..
  De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der med de aftener?