Bag denne blog er Juliane Harkjær. Jeg er gift med Dino og vi har den dejligste datter Victoria. Måske ved du hvem jeg er, måske aner du det ikke, og er havnet helt tilfældigt på denne side. Men når du nu er her, vil jeg elske at fortælle dig lidt om mg. Og husk hvis du en dag møder mig på din vej, og har lyst til at sige hej, er du altid velkommen 🙂

Juliane fortæller…

Jeg er vild med botox, filler, exstensions, beauty behandlinger, fashion på hverdags plan, familielivet og mig selv 🙂

Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og forkæle andre, derfor har jeg også uddannet mig til Vippe tekniker, Lash lift stylist og gennemført kurser indenfor negle og som bryn stylist. Jeg fortsætter med at videreuddanne mig indenfor dette område. Du er altid velkommen til at kigge forbi min side facebook side Beauty by Harkjær.

Jeg gør indimellem nogle ting, hvor folk tænker what? Ej, det er da lidt underligt! Eller hvorfor gør du det? Det kan jeg svare på lige her… fordi det er sjovt, anderledes, udfordrende eller bare en af mine skøre ideer der skal prøves af. Jeg har lavet lidt forskelligt fjernesyn igennem de seneste år, og det har været en kæmpe stor oplevelse og meget forskellige programmer. Bypiger søger bonderøve, mit publikum, Sex Lai & Mie og har medvirket i Amalies baby og et boligprogram. Dette var springbrættet til at åbne denne blog.

Jeg bor i Holbæk sammen med min dejlige mand Dino og vores datter Victoria. Jeg blev mor i november 2015. Jeg er flyttet fra København efter rigtig mange år, så Holbæk er et helt nyt kapitel i mit liv, samtidig med at jeg er blevet gift, og jeg er blevet mor. Jeg nyder det, men sikke en omvæltning, du kan følge med i mit liv og i min udvikling her på bloggen. Jeg deler sjove, skøre og finurlige sider af livet med jer, skønhedsbehandlinger, drømme, om at nå mine mål, livet med hovedpine/migræne, og sidst men ikke mindst min rejse som nybagt mor på godt og ondt.

Velkommen til min verden 🙂

img_8551

img_9080

img_9519

img_7747